USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Списки виборців потраплять до сіл, якщо буде відлига, – спостерігачі

2 Лютого 2010 15:17
Спостерігачі міжнародної організації з нагляду за виборами CIS-EMO побоюються, що через сильні снігопади виборчі списки виборців просто не дістануться до дільниць. Про це вони сьогодні заявили у Луцькому прес-клубі реформ.
«Ми відвідали всі штаби кандидатів на Волині та побували в багатьох селах і селищах. В Рожищі ще й досі немає списків виборців, ДВК не працює, там пусто, замок на дверях. Ми ледве їхали на джипі. Надії на те, що списки будуть доставлені вчасно у села, – хіба що 7 числа буде відлига», – прокоментував російський спостерігач Володимир Артьоменко.  
Кажуть, є проблеми з якістю списків, наприклад, деякі жителі будинку на вулиці Кравчука,15 повторно не знаходять себе у списках виборців. Не найкращим спостерігачі назвали і матеріально-технічне оснащення дільниць.
У роботу членів ДВК №112 селища Іваничі 17 січня втручалися посадові особи. Факт був зафіксований, склали акт та передали до розгляду в прокуратуру.
Штаб Юлії Тимошенко за словами спостерігачів порушень не зафіксував. Кажуть, що існували розмови про підкуп виборців, проте, за руку ніхто нікого не схопив. А от прихильницю «регіоналів» із села Літогоща цькують односельчани за політичні переконання: їй перерізали телефонні дроти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus