USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Столяр просить Шибу стадіон в оренду на півстоліття

4 Червня 2010 17:50
Президент ВАТ «СК «ФК Волинь», голова Федерації футболу Волині Василь Столяр звернувся з листом до Луцького міського голови Богдана Шиби з проханням надати в оренду міський стадіон «Авангард» - мовляв, лише в такий спосіб можна відремонтувати спортивну арену.

Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь».

Наводимо повний текст листа-звернення до луцького мера:

«Шановний Богдан Павлович!

Приємною новиною для вболівальників міста Луцька є чергова перемога волинського футболу – вихід футбольної команди «Волинь» у Прем’єр-лігу України.

Вказане досягнення футбольного клубу «Волинь» стало можливим завдяки стабільній, динамічній і самовідданій роботі, відповідальному та творчому ставленню до справи.

Перемога у змаганнях з першості серед команд клубів першої ліги 2009-2010 років – це визначна подія не лише для клубу, але й для міста Луцька і Волині в цілому.

Поряд з цим, вихід в команди Прем’єр-ліги України це ще й додаткові обов’язки та важка робота в майбутньому. Втримати позитивний результат можливо лише шляхом об’єднання спільних зусиль клубу та влади міста Луцька.

Найбільше проблем виникає з приводу матеріально-технічної бази для забезпечення проведення змагань. Однією з вимог, яка ставиться клубам для проведення матчів - це належний рівень оснащення та облаштування стадіонів, на яких будуть відбуватися ігри.

Частину ігор Прем’єр-ліги клуб повинен провести на місцевому футбольному полі, яким є луцький стадіон «Авангард». Стан, оснащення та матеріальне забезпечення стадіону «Авангард» на сьогоднішній день є незадовільне і потребує додаткових зусиль та інвестицій. Стадіон мусить відповідати вимогам, які ставляться Федерацією футболу України до стадіонів, на яких проводяться змагання такого рівня.

Клуб готовий взяти на себе зобов’язання з облаштування та оснащення луцького стадіону «Авангард» на паритетних засадах з міською владою шляхом укладення договору оренди стадіону та земельної ділянки під ним.

Враховуючи вище викладене, просимо терміново розглянути питання про надання в оренду ВАТ «Спортивний клуб «ФК Волинь» терміном на 49 років майна Луцького стадіону «Авангард» та земельної ділянки для обслуговування стадіону.

Президент ВАТ «СК «ФК Волинь», голова Федерації футболу Волині Василь Столяр».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 4 Червня 2010 18:59
ТА ПРОДАТИ ТРЕБА ЦЕЙ СТАДІОН...ПОКИ НЕ РОЗВАЛИВСЯ...
Credo Показати IP 5 Червня 2010 10:40
А Шиба хоче там списи з ядрами метати і не розуміє, що таке газон для футболу! Відремонтував би галявину, що біля ВНУ (біля музею військової техніки) і там зробив бігові доріжки, а гроші на це можна було б узяти, продавши стадіон взагалі клубу. Мер напевно взагалі і поняття не має, що таке тримати футбольний клуб і все його господарство!
ot Показати IP 5 Червня 2010 12:44
чому треба щось продавати - приватний клуб нехай будує стадіон і все або, якщо немає грошей, то спільне використання муніципально-приватне. А розвиватися повинен не тільки футбол, але і інші види спорту, і мешканці повинні мати можливість прийти пробігтися на стадіон. А то зроблять заборонену зону для всіх, крім футболу.
Виктор Показати IP 5 Червня 2010 13:08
Богдан Павлович, проявите как руководитель областного центра мудрость и дальновидность.В честь 50-летия клуба "Волынь" и выхода команды в премьер лигу можно, как просит президент клуба Столяр, отдать его в долгосрочную аренду.Конечно, хочется болельщикам клуба " Волынь " иметь стадион подобный Донецкому или Днепропетровскому.Думаю и Столяр в этом заинтересован.С уважением к Вам
ВАСЯ Показати IP 5 Червня 2010 14:32
Шиба вдавиться скоріше,ніж віддасть стадіон Столяру.Така вже в них любов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus