USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Студентська спілка створила електронний штаб протесту

25 Січня 2010 13:39
Волинська філія Української студентської спілка оголосила про створення в Інтернеті штабу студентського протесту проти політиків, які гальмують освітню реформу. Активісти спілки обіцяють блокувати громадські офіси нардепів, якщо ті не ухвалять закон про ЗНО.
Волинська філія УСС стурбована тим, що парламентарі не затвердили в другому читанні законопроект № 4241, який узаконить введення зовнішнього незалежного оцінювання рівня знань в Україні. 
«Студентство вважає, що нардепи, які не підтримали даний законопроект, зацікавлені в збереженні жахливої системи корупції  у вищих навчальних закладах», - каже голова Волинської філії УСС Валерій Пельц.
Студенти вимагають невідкладно прийняти в цілому законопроект, який забезпечить незворотність освітньої реформи і відповідальність за спроби махінацій під час зовнішнього тестування.
Тому УСС закликає всіх абітурієнтів і студентів приєднатися до електронного штабу за адресою в Інтернеті: [email protected].
За словами активістів УСС, їхнім наступним кроком будуть збори всіх протестуючих. Вони погрожують блокувати помешкання та офіси народних депутатів, які хочуть відібрати в абітурієнтів право на освіту, - повідомляє прес-служба обласної філії Української студентської спілки.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus