USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Студенти волинського коледжу грітимуться автономно

22 Жовтня 2010 09:42
У Волинському державному коледжі технологій та бізнесу, що на проспекті Волі, 51, в Луцьку, встановлять автономну котельню.
У результаті ретельного аналізу з’ясувалось, що низька температура в аудиторіях зумовлена не стільки бажанням ДКП «Луцьктепло» економити на споживачах, як через недосконалу технологічну схему, яка призводить до низького тиску та низької температури теплоносія на вході до мереж колледжу, повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.
Нині над завданням уже працюють проектувальники. За попередніми оцінками, для переобладнання бракуватиме близько 170 тисяч гривень. Голова облдержадміністрації Борис Клімчук пообіцяв клопотати за і кошти перед Міністерством освіти і науки України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus