USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Цього року у ЗНО візьмуть участь близько 7 тисяч волинян

28 Січня 2011 12:21
У 2011 році на Волині очікується близько 7-ми тисяч учасників зовнішнього незалежного оцінювання, тоді як минулого року їх було близько 11 тисяч.

Про це під час громадських слухань з питань ЗНО-2011 у Луцьку повідомила директор Львівського регіонального центру якості освіти Лариса Середяк, - повідомили 28 січня у Луцькій міській раді.

Як розповіла директора Львівського регіонального центру якості освіти Лариса Середяк, із 1 січня по 28 лютого триває процедура реєстрації абітурієнтів на зовнішнє незалежне оцінювання 2011.

Цього року ЗНО проводитиметься з 11 предметів: українська мова та література (обов’язково), математика, історія України, фізика, російська мова, біологія, хімія, географія, іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська).

Загальна кількість предметів, вибраних для складання тестів, не повинна перевищувати п’яти. Вибір предметів для проходження зовнішнього оцінювання кожен учасник здійснює самостійно, враховуючи вимоги вищого навчального закладу, студентом якого він хоче стати, та власні потреби.

Перелік предметів, результати зовнішнього оцінювання з яких необхідно подати для участі в конкурсі, визначають вищі навчальні заклади у Правилах прийому на 2011 рік.

Лариса Середяк наголосила, що готуватися до ЗНО потрібно за підручниками з грифом Міністерства освіти України. Вона також повідомила, що цього року подавати сертифікати до вступу у ВНЗ можуть і випускники 2008-2011 років. Їхні сертифікати будуть дійсними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus