USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко готується до репресій

1 Травня 2010 21:50
Сьогодні під час візиту до Луцька лідер БЮТуЮлія Тимошенко заявила про спроби тиску на депутатів національно-партіотичних сил - нова влада погрожує нардепам криміналом за бійку у Верховній Раді під час ратифікації угоди про російський флот.

Глава партії ВО «Батьківщина» на прес-конференції спростувала чутки, ніби скандальну бійку в парламенті влаштували представники опозиції.

«Цю брехню поширюють продажні телеканали, ви знаєте, кому вони належать. Ніхто з обранців національно-пратріотичних партій у бійку з регіоналами не встявав. Наші депутати лише захищали власний сектор для голосування. Щоб регіонали не змогли дістатися до гнізд для карток, щоб не було фальсифікації», - каже політик.

На закиди щодо ймовірних кримінальних справ проти учасників парламентського побоїща Тимошенко запевнила, що влада не залякає її.

"Можливо, вони думають, що я виїду, покину Україну - нехай не сподіваються. Вони цими репресіями себе ще більше притиснять" - каже лідер опозиції.

За словами Юлії Тимошенко, вона сподівається, що люди не дозволять чинити розправу над патріотичними силами. Тому лідерка БЮТу закликала всіх волинян приїхати до Києва 11 травня під стіни парламенту, де о 10-й годині розпочнеться мітинг протесту.

"Усі разом прийдемо на мітинг - захистимо Україну", - закликає Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 1 Травня 2010 21:54
гроші в оффшорах....чартерний літак напоготові... але це їй не допоможе,як не допомогло її падєльніку Лазаренку...
АнтиРИГІАНАЛ Показати IP 1 Травня 2010 22:52
Гроші ЗЕКа-ПРАФФЄСАРА виведені у кремлівський паханат...і літак тут вже не допоможе, оскільки майдан-2 неминучий. Цього разу просто на кіл посадять!!!
))) Показати IP 2 Травня 2010 00:25
чуваки с Восточной Европы - то ли венгры, то ли румыны, писнули по этому поводу в бывшую братскую Украину - "Это последняя попытка вашего номенклатурного го**а всплыть во власть, держитесь, ребята", поддерживаю, но думаю, что держаться особо не надо. Они никому и нигде уже не нужны.
*** Показати IP 4 Травня 2010 23:18
Приїхала громадянка України, як злодійка через їдальню,тихенько пробралася у владні зали, бо не схотіла слухати,що їй скажуть люди на центральному вході в ОДА, накричала на мітингу про якійсь майдан, пошепталася з такими ж злодіями як сама з числа нардепів і думає, що в черговий раз її лапша на вуха спрацює. Раніше треба було думати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus