USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі виборців «провокують хабаром», - кажуть «регіонали»

15 Січня 2010 17:14
Сьогодні під час круглого столу в приміщенні прес-клубу за участю журналістів, представників політичних сил та громадських організацій керівник юридичної служби ВОО Партії Регіонів Олександр Колб повідомив, що Ковелі правоохоронці  провокували хабарем виборців.
 
Про це юристам Партії регіонів повідомили самі ковельчани. «Регіонали» направили звернення з проханням розібратися в ситуації управлінню Служби безпеки України у Волинській області.  
 
Голова ВОО Партії Регіонів Олександр Башкаленко в коментарі додав, що «сьогодні з 19-го округу люди не могли забрати протоколи, бо немає бензину. А два дні тому приходила людина із Луцького району і пропонувала «зробити» 1000 голосів по 100 гривень за кожен голос. Все це має одну мету – сфальсифікувати результати виборів і призначити їхнього кандидата не в результаті чесних виборів, а через куплені ними суди».
 
Не зважаючи на порушення, Олександр Колб зазначає, що на Волині вибори відбудуться.
 
«Нині смішно чути з вуст влади про фальсифікацію, це є свідченням того, що вона є неефективною та неналежним чином використовує свої ресурси. В тому числі правоохоронні органи, на які чинить психологічний вплив діючий міністр внутрішніх справ, який у завуальованій формі здійснює агітацію», - зазначив Колб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
БЮТІК Показати IP 15 Січня 2010 18:08
А це Колб свої обовязки в університеті не виконує тому що злизався з регаоналами? Цікаво виходить, може пообіцяли посаду декана юрфаку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus