USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Локачах народжувати навіть ліпше як в Луцьку?

1 Червня 2010 08:09
У Локачинській центральній районній лікарні найкраще в області пологове відділення, – стверджував його завідувач Василь Ковалик під час робочої поїздки голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка до Локачинського району.

Завідувач пологово-гінекологічним відділенням Василь Ковалик продемонстрував відремонтоване приміщення, палати, пологові зали. Лікар розповів, що після проведеного ремонту жінки з сусідніх районів хочуть народжувати у них.

«В нас є навіть віп-палати, де забезпечено максимально комфортні умови для породіль. Тому вибагливим жінкам у нас буде зручно та безпечно. Мені здається, що у нас тут кращі умови, аніж навіть у Луцьку», - запевнив Ковалик.

Голову облради Анатолія Грицюка цікавила динаміка народжуваності у районі. Василь Ковалик повідомив, що протягом останніх двох років вона стабілізувалася.

Нині у Локачинській районній лікарні у рік народжує близько 300 жінок. У травні тут приймали пологи у двох породіль, які народили дітей вагою до 5 кілограмів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus