USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькій райлікарні після капремонту відкрили відділення. ФОТО

4 Березня 2011 13:54
У терапевтичному відділенні Луцької центральної районної лікарні з’явилися палати поліпшеного планування, деякі навіть з окремим санвузлом.
Про це стало відомо під час урочистого відкриття відремонтованого відділення 4 березня, - інформує ВІП.
Як розповів завідувач терапевтичного відділення Юрій Таранець, у відділенні провели капітальний ремонт із заміною усіх комунікацій, які діяли в лікарні ще з 1982 року.
Усього відремонтували дванадцять палатах. П’ять із них – поліпшеного планування. В окремій палаті є навіть окремий санвузол.
Екскурсію гостям провела головна медсестра Луцької центральної районної лікарні Алла Яков’юк.
Висловлюючи свої враження від побаченого, перший заступник губернатора Олександр Башкаленко запропонував у кінці березня провести у медзакладі семінар з головними лікарями області, аби продемонструвати їм плідну роботу керівництва райлікарні.
На капітальний ремонт відділення, який тривав півтора місяці, були виділені 300 тисяч гривень з районного бюджету, – повідомили в облдержадміністрації.
Нещодавно тут відкривали інфекційне та пологове відділення. А вже на квітень запланували відкриття хірургічного відділення.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Цікаво Показати IP 4 Березня 2011 14:26
Вже були такі палати. Потім прокуратура згадала про рівні права всіх громадян на безкоштовну медичну допомогу і довела, що не можна за гроші бути рівнішим за інших - всіх в казарму на 6 койкомісць.
не лікар Показати IP 4 Березня 2011 16:41
хороша лікарня-це не палата з окремим туалетом.а лікарня де є чим лікувати людей і де є сучасне діагностичне і лікувальне обладнання.А у нас туалети ремонтують і демонструють стіни фарбовані.Туалет і вдома у кожного є. Хворому це до лампочки -йому явно не це треба.
він до не лікар Показати IP 5 Березня 2011 16:38
попадеш лежачий в лікарню тоді взнаеш чи потрібен в палаті туалет
дідо Показати IP 5 Березня 2011 13:30
совкова показуха... у міському роддомі також мільйони закопали у фарбу...але нема обладнання та медикаментів...тільки процвітає хабарництво...
яся Показати IP 5 Березня 2011 19:57
скільки коштуэ ця палата

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus