USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську почала роботу міськрада нового скликання

9 Листопада 2010 17:25
Першу сесію Нововолинської міської ради шостого скликання відкрила голова міської виборчої комісії Людмила Томчук.
На сесію прибули депутати, обрані по двадцяти мажоритарних округах та багатомандатному виборчому округу, повідомляє сайт Нововолинської міськради.
Були запрошені депутати міської ради попереднього скликання, керівники підприємств, установ та організацій, міських осередків політичних партій та громадських організацій, структурних підрозділів виконкому та представники засобів масової інформації.
Голова міської виборчої комісії вручила Віктору Сапожнікову, який повторно обраний міським головою, посвідчення міського голови та нагрудний знак Нововолинського міського голови «Великий герб міста», що належить до символіки територіальної громади.
Людмила Томчук оголосила список 40 депутатів нововобраної ради. 17 депутатів зі складу міської ради п’ятого скликання продовжать роботу в шостому. Усім депутатам вручені посвідчення та значки.
Міського голову та депутатів благословив декан Нововолинського деканату, настоятель Свято-Духівського собору, митрофорний протоієрей Стефаній Фульмес.
Сапожніков запевнив, що працюватиме сумлінно та відповідально, а також висловив вдячність депутатам міської ради попереднього п’ятого скликання за плідну працю.
Віктор Сапожніков також повідомив, що відповідно до підписаного ним розпорядження 10 листопада 2010 року відбудеться друга сесія міської ради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus