USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Рожищенському районі бракує садочків

4 Травня 2010 11:05
У черзі на перебування у дитсадочку 610 дітей із Рожища.

Під час інспектування головою Волиньради Анатолієм Грицюком Рожищенського району виявилося, що питання відвідин дітьми дошкільних навчальних закладів є досить важливим.

Зокрема, під час «прямої телефонної лінії» у редакції газети «Наш шлях» до Грицюка зверталися і працівники садочків, і мешканці навколишніх сіл, які не мають куди водити дошкільнят. Приміром, вихователі садочків поцікавилися, чому їх відправляють у відпустки у літній період і чи їм буде збережена при цьому заробітна платня.

Мер Рожища Афган Алієв розповів, що всі вихователі садочків підуть у літню відпустку одночасно, щоб зекономити місту гроші. Це буде плановою відпусткою.

Міський голова додав, що у 2010 році на утримання садочків передбачено 3,5 мільйона гривень. Проте цієї суми недостатньо, щоб забезпечити усі потреби дошкільних закладів - бракує 90 тисяч.

Також поблизу Рожища на території Руднянської сільській ради взагалі немає садочків. Тамтешні діти змушені ходити до райцентру, де й так бракує місця дошкільнятам.

Голова Волиньради Анатолій Грицюк порадив голові сільської ради зробити проектно-кошторисну документації для спорудження садочку. А тоді вже Волиньрада поміркує над питанням виділення коштів на цей проект.

«В цьому році ми садочок точно не побудуємо, адже виділили мізерію коштів, а ось на наступний рік можна внести проект до пріоритетних питань», - сказав Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus