USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У сотні кращих товарів України є й волинські

26 Жовтня 2010 12:49
На Всеукраїнському конкурсі якості продукції, де визначали «100 кращих товарів України», назвали і волинську продукцію.
Переможців, лауреатів і фіналістів цього конкурсу визначала головна конкурсна комісія Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України», повідомляє сайт «Волиньстандартметрології».
До числа переможців, лауреатів та фіналістів загальнодержавного етапу Конкурсу потрапила і продукція Волинської області.
Це – соки натуральні пастеризовані в асортименті ТзОВ «Феміда Інтер», тролейбус міський з низьким рівнем підлоги Т 70115 ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ АК «Богдан Моторс».
Серед надавачів послуг було відзначене комунальне підприємство «Санаторій матері і дитини «Пролісок», а також Нововолинське вище професійне училище, яке надає послуги з виготовлення кондитерських виробів для урочистих подій.
Загалом цього року в межах конкурсу кращими визнано 118 видів продукції.
Переможці загальнодержавного етапу конкурсу визначалися із 267 підприємств різноманітних галузей економіки з 277 видів продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Косс Показати IP 26 Жовтня 2010 16:18
Феміда-інтер і соки?З чого,або з кого вони їх чавлять?
Ромчик, товаровед. Показати IP 26 Жовтня 2010 20:00
На Рожищенському консервному заводі. При тому, соки натуральні 100%, асортимет - полуниця, чорниця, черешня, вишня, яблуко, лохина, малина... Усього до 20 найменувань. Пийте соки Столяра! А поки що ви пєте "гранатовий сік" азербайджанського виробництва. Склад згідно аналізу незалежної експертизи: вода, ароматизатор з запахом граната, барвник (навіть не харчовий, а просто фарба, якою фарбують овечі шкіри на дублянки). Його несуть хворим, бо, бачите, він "кровотворний". Не будьте лохами!!!!! Мужчини від таких соків живуть в Україні в середньому 59,5 років. Так як в Мозамбіку, чи в Танганьїці.
ЛітРедактор Показати IP 26 Жовтня 2010 20:38
Із футболістів, певно)))Чорношкірих особливо...))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus