USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В обллікарні Волині відкрили новий корпус. «Феофанія» відпочиває, - каже Клімчук

8 Грудня 2010 15:48
У Волинській обласній лікарні відкрили новий корпус – на його будівництво витратили близько 20-ти мільйонів гривень.

Про це під час урочистого відкриття корпусу «Б» 8 грудня розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Очільник облдержадміністрації назвав відкриття корпусу «Б» святом для усієї області, зауваживши, що цього дня на Волині чекали ще з 1999 року, коли відкрили корпус «А» і залили фундамент корпусу «Б».

Клімчук похвалився, що саме цьогоріч вдалось отримати основну суму коштів на добудову корпусу, а Президент Віктор Янукович кілька разів цікавився ходом робіт. Крім того, губернатор передав керівництву лікарні президентський подарунок – систему ультразвукової діагностики.

«Тепер Феофанія відпочиває», – пожартував голова ОДА.

Загалом, за словами волинського губернатора, на будівництво та облаштування корпусу «Б» пішло близько 20 мільйонів гривень. При цьому з державної казни надійшло 14 мільйонів 200 тисяч гривень, а решта – справа рук спонсорів, благодійників та потуги обласної скарбниці.

Кульмінацією відкриття, як годиться, стало перерізання символічної червоної стрічки. Її разом з Клімчуком перетинали голова Волинської облради Володимир Войтович, головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор та міністр охорони здоров’я Зиновій Митник.

Після офіційного відкриття поважним гостям та пресі провели оглядини нового корпусу, який до відкриття щедро прикрасили синьо-жовтими кульками та новорічною атрибутикою.

Керівництво медзакладу похвалилось музеєм, де зібрані світлини з історії лікарні, продемонструвало нове приміщення – хірургічне та реанімаційне відділення, операційні, палати тощо.

Як зауважив голова ОДА, старе приміщення теж пристойно відреставрували, відтак його важко відрізнити від нового корпусу. Щоправда, корпус «Б», на відміну від іншої частини приміщення, поки не пахне ліками, подекуди тут встановили дивани та крісла, на стінах розвісили картини та ікони, а ще декілька стін прикрасили крилатими висловами.

Відвідини головної лікарні області сподобались міністру Митнику, який наприкінці екскурсії дав високу оцінку медичному закладу.

«Хоча область є не університетською, бо тут немає медичного вузу, але рівень надання медичної допомоги на високому рівні. Всі нові технології, які сьогодні працюють в Україні, використовуються і тут… Це одна з найкращих обласних лікарень в Україні», – висловився міністр.

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
sukoman Показати IP 8 Грудня 2010 16:10
мля прям все как у доктора хауса
Не лікар Показати IP 8 Грудня 2010 16:16
Приємно, що відкрили корпус "Б" обласної лікарні. Зичу усім працівникам медичної сфери добра, здоров'я та успіхів у роботі та особистому житті! Підвищення вам усім заробітної плати та збільшення фінансування на утримання медичних установ!
єкатєріна втарая Показати IP 8 Грудня 2010 16:38
Йолачка, йолачка, йолачка зажгісь :))) Цікаво, а як Федорович відреагував би?))
Казявка Показати IP 8 Грудня 2010 16:43
Аааа!!! Я хочу таку красіву кульку! Куди вони їх там в лікарні потім подінуть???
лучанка Показати IP 8 Грудня 2010 16:47
Гарна приємна новина.Всім причетним до доброї справи великий уклін.А персоналу здоровя та успіхів у нелегкій праці.
олена Показати IP 8 Грудня 2010 16:51
Да лікарня (відділення) нова,чиста,а ви подивитись як живут медики в гуртожитку по Соборності 3, Сидор ремонт зробити не може.Ганьба! А ціни які дерут в лікарні лікарі!
:() Показати IP 8 Грудня 2010 16:52
А Клімчук з Романюком на фото як "закохані" )))
дідо Показати IP 8 Грудня 2010 18:40
КЛІМЧУК -БРЕХЛИВИЙ ПІЖОН...В ПРИЙМАЛЬНОМУ ВІДДІЛЕНІ ЗАВЖДИ ВЕЛИКІ ЧЕРГИ, І НАВІТЬ БИНТІВ НЕМАЄ..
Віра до дідо Показати IP 8 Грудня 2010 19:25
Цього разу не можу розділити твого скептицизму, бо Волинська обласна клінічна лікарня і дійсно одна з кращих у західному регіоні, де скрізь відчувається рука фахівця своєї справи пана Сидора. Він завжди турбує місцеву владу, що та дбала про належне оснащення медзакладу. А зайва критика на адресу Бориса Клімчука тут зовсім недоречна.
Helge до Віра Показати IP 8 Грудня 2010 23:49
Верна- не смеши. Сидор - это не врач. Сидор - это насквозь прогнившее, вороватое создание и приспособленец, не имеющее НИКАКИХ моральных принципов и благодетелей, поклоняющийся ТОЛЬКО своему настоящему "богу" - Золотому Тельцу)))
олена до Віра Показати IP 9 Грудня 2010 09:28
Віра, Ви мабуть лікарь або медсестра лікарні
Волинянин Показати IP 8 Грудня 2010 19:34
Зверніть увагу на останнє фото - це геніальний портрет сьогоднішньої української влади - пихаті, жирні морди без жодного сліду інтелекту. А вони керують :-(((
makar Показати IP 8 Грудня 2010 20:42
...то це там знімали ІНТЕРНИ???
Вікінг Показати IP 8 Грудня 2010 22:56
ПОКАЗУХА
Знайомий з медициною Показати IP 8 Грудня 2010 23:53
Якщо це одна з найкращих у західному регіоні, то навіть не можу уявити які інші... Як вони працюють, то краще промовчу, знайомий завдяки ним без ноги залишився. Щодо поборів, то подивіться на задньому дворі які машини стоять - це вони мабуть на 1700грн придбали. Скоріш за все це найдороща в західному регіоні ...
мер Показати IP 9 Грудня 2010 09:34
Грицюк потурбувався про виділення грошей на відкриття відділення в обласній клінічній лікарні, тому його і відкрили. А тепер хвастаються регіонали, хоча самі ні трохи не напряглись.
Небайдужий ВОЛИНЯНИН Показати IP 9 Грудня 2010 10:53
Всі потроху і багато доклали зусиль. Але, що не кажіть, головний плуг тягнув Ігор Ващенюк, якого, до речі, ніхто і словом не згадав. Н-е-с-п-р-а-в-е-д-л-и-в-о, товаріщі губернатори і міністри!
1111 Показати IP 9 Грудня 2010 11:41
А в на першому поверсі,де йде прийом лікарів-свинарник рідкісний-сморід,не пройти,темні коридори,повно людей,навіть штовханина інколи.Вже мовчу скільки коштує "лікування"в обласній-лікарям же треба вносити свою "лєпту" в загальну справу показухи Сидора.Смертність росте величезними темпами,а вони замість медичної реформи,щоразу нові стіни зводять з крутими ремонтами.Де доступне для простих людей лікування?Нема.Ціни на медикаменти та обстеження просто непосильні для більшості.
Віра Показати IP 9 Грудня 2010 19:56
А регіанал Горбатюк умудрився влізти своїм пихатим писком у більшість фотографій. На деяких світлинах нардеп ледь не лусне від власної величі й неприхованого вдоволення власним "Я".
Небрехун Показати IP 13 Грудня 2010 18:16
Всі Ви завидющі ... Тільки гадити спроможні. А колектив як може, так і працює. Як вміє, так і лікує. Оцінку дають люди, що розуміються в медицині, а не писарі нетямущі! І оцінка одна з кращих серед обласних лік. закладів України. Волиняни - гордитись треба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus