USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Володимир-Волинська цукроварня відзначила півстолітній ювілей

17 Січня 2011 13:56
У Володимирі-Волинському відбулися урочистості з нагоди 50-річчя ВАТ «Володимирцукор».
Під час заходу вшанували ветеранів виробництва, зокрема колишнього директора заводу Юрія Тараненка, який більше трьох десятків років очолював колектив. Були запрошені й нинішні працівники підприємства. Про це повідомляє Волинська ОДТРК.
Участь у святкуванні взяли також представники обласної та Володимир-Волинської районної й міської влади. Привітали присутніх з ювілеєм заступник голови ОДА Віталій Карпюк, заступник голови обласної ради Валентин Вітер, Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк.
Посадовці вручили кращим працівникам, а також ветеранам підприємства подяки, грамоти і трудові відзнаки «Знак пошани» Міністерства аграрної політики України.
«Нині потужності цукроварні дозволяють переробляти близько 6 тонн буряків на добу», – розповіла голова правління ВАТ «Володимирцукор» Марія Савка. З її слів, торік на заводі солодкий продукт виготовляли з тростинного цукру-сирцю, невдовзі на підприємстві має запрацювати нова технологічна лінія з виробництва пресованого цукру, а також фасувальний цех.
Разом із сезонними, на ВАТ «Володимирцукор» задіяно більше півсотні працівників. За пістоліття існування тут виготовили майже 2,5 мільйона тонн цукру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 17 Січня 2011 19:35
"..з нагоди 50-річчя ВАТ «Володимирцукор»." Неужели в 1961 году существовала это акционерное общество? Может просто завод пустили в 1961 году? А, редакция? Или опять будем спорить про именины и дни рождения?
Ок! Показати IP 18 Січня 2011 12:44
А може б, скідочку яку на цукор зробилидля людей на якийсь час у честь свята? Пам'ять людська і вдячність була б від усіх!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus