USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинь готується до наступних виборів – тепер уже місцевих

12 Лютого 2010 09:31
Волинська обласна рада оприлюднила повідомлення про порядок, строки подання пропозицій щодо кандидатур до складу обласної територіальної виборчої комісії з виборів депутатів Волинської обласної ради.
«Верховна Рада України постановою від 20 жовтня 2009-го призначила на неділю 30 травня 2010 року чергові вибори депутатів місцевих рад шостого скликання та сільських, селищних, міських голів. Тому обласна рада має сформувати  обласну територіальну виборчу комісію по виборах депутатів Волинської обласної ради», - зазначає голова облради Анатолій Грицюк.
У повідомленні, яке передує виборам до місцевих рад, зазначено:
«Верховна Рада України постановою від 20.10.2009 № 1648-VI призначила на неділю 30 травня 2010 року чергові вибори депутатів місцевих рад п’ятого скликання та сільських, селищних, міських голів
Відповідно до частини 1 статті 21 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» обласна рада формує обласну територіальну виборчу комісію по виборах депутатів Волинської обласної ради.
Пропозиції щодо кандидатур до складу обласної територіальної виборчої комісії подаються керівними органами (не більше як одну) обласних організацій партій (блоків) за умови, що ці організації (блоки) зареєстровані в установленому законом порядку. До подань додаються заяви осіб, запропонованих до складу комісії, про згоду на участь у її роботі.
У поданні зазначаються найменування суб’єкта подання, прізвище, ім’я, по батькові представника до складу комісії із зазначенням пропонованих кандидатур на посаду голови, заступника голови та секретаря комісії, рік  народження  (для осіб,  яким у рік проведення виборів виповнюється 18 років, - дата народження), громадянство особи, місце проживання та адреса житла особи,  а також контактні телефони, володіння державною мовою, освіта, місце роботи та займана посада особи, наявність досвіду щодо участі в роботі виборчих комісій, наявність відповідної освіти чи підготовки.
Оформлене подання, відповідно підписане і завірене печаткою, подається в обласну раду (виконавчий апарат, кабінет № 305) до 23 лютого 2010 року для реєстрації».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus