USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньбаскет» - «Хімік»: Давид не переміг Голіафа

27 Листопада 2016 11:34
Без великих надзусиль южненський «Хімік» у номінально гостьовому, але фактично домашньому матчі, переміг луцький «Волиньбаскет».

Розпочалася баскетбольна битва двох полярних команд найгіршою для лучан чвертю у сезоні. За перших 5 хвилин гри відрив южненчан у 14 очок поставив хрест на будь-якій ймовірній інтризі. А перша 10-хвилинка завершилася розгромом лицарів – 9:31. Різке падіння волинян продовжилося і у другій чверті – 12:47. Наставник волинян Дмитро Чайковський за такої кризи просто змушений був брати перерву. В цілому гра на хвильку вирівнялася. Як виявилося потім, цей відрізок гри був найвдалішим у грі лучан – 28:53.

Після великої перерви Южний не дозволяв собі навіть епізодичних провалів і методично збільшував свою перевагу. Зрозумівши, що доля мату вирішена, обидві команди дали змогу проявити себе молоді. «Волиньбаскет» до експериментів зі складом змушували і кадрові проблеми: перед матчем на тренуванні травмувався Олег Рудаков, а в ході гри випав з обойми ще й Іван Тимощук. Матч завершився безсумнівною звитягою «Хіміка» - 50:94.

«Волиньбаскет» - «Хімік» - 50:94 (9:31, 19:22, 10:23, 12:18)

«Враження від гри тільки негативні. Не влаштовувала сама картина гри. В останній момент наша команда не змогла залучитися підтримкою своїх лідерів – Рудакова та Тимощука. Через це у нас повністю зламалася гра як в нападі, так і в захисті», - пояснив на післяматчевій нова й конференції наставник лучан Дмитро Чайковський.

Найрезультативнішим гравцем у лучан став Юрій Шкондя – 15 очок. Найвлучнішими снайперами у «хіміків» стали Сергій Павлов (17 очок) і Олександр Прокопенко (16 очок). Двоє гравців оформили за гру класичний дабл-дабл: новачок «Волиньбаскета» Станіслав Дикий (11 очок + 10 підбирань) та гравець БК «Хімік» В’ячеслав Петров (10 + 10).

«Установка була бігти в напад. Суперник постійно стояв зоною. Ми їх успішно розбили, добре влучили – 13 триочкових. Виграли підбір. Ми грали свою гру», - сказав Павлов.

Нагадаємо, у попередньому матчі лучани вдома поступилися одеській «БІПІ».

Зараз підопічні Дмитра Чайковського мають трохи часу, аби налагодити механізм гри. І вже 9 грудня приймати іспит приїде БК «Дніпро».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 27 Листопада 2016 12:41
Сподіваюся, в гравців стане терпіння дочекатися кращих часів
Вовик Показати IP 27 Листопада 2016 13:15
Балласт лиги. На маникенах "Химик" отрабатывал комбинации.
Вболівальник до Вовик Показати IP 27 Листопада 2016 18:45
Заспокойся. А то жаба через рот ***, як з тюбика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus