USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньбаскет» повернув бігмена

22 Листопада 2016 09:53
Станіслав Дикий повернувся у «Волиньбаскет». Форвард вийшов у складі лучан у матчі проти «Черкаських мавп» в неділю, 20 листопада.

«З приємного: Стас Дикий провів за нас першу гру. Можливо, наша команда невпевнено почувала себе в нападі, адже Стас жодного тренування з нами не встиг провести. Десь не вистачало взаєморозуміння. Зараз для команди дуже важкий місяць, і ми мусимо його пережити», - розповів на післяматчевій конференції головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський.

У грі з «мавпами» Станіслав провів 19 з половиною хвилини на паркеті. Гравець заробив для лучан 7 очок та став лідером за кількістю підбирань – 7. Нагадаємо, луцький клуб тоді зазнав поразки з рахунком 61:87.

«Поки щось коментувати ще зарано, але одне знаю точно – тепер буде інакше», - запевнив баскетболіст.

Зауважимо, минулого сезону Дикий вже виступав за «лицарів» і був невід’ємним елементом команди Дмитра Чайковського. Станіслав зіграв 10 матчів і в середньому набирав 9,9 очок і робив 6,2 підбору за 22,2 хвилини у формі «Волиньбаскета».

Раніше баскетболіст захищав кольори «Запоріжжя», «Дніпро-Азота», «Ферро-ЗНТУ» та БК «Київ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шо це за ... Показати IP 22 Листопада 2016 22:01
На фото в гравця сірої форми номер 88 що є неонацистмькою символікою.
Вболівальник до Шо це за ... Показати IP 23 Листопада 2016 00:56
Ти що не в адекваті? Ти стурбована людина? Ну тоді лікуйся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus