USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Волиняни на прикордонні викрили заготівельників ялинок

12 Грудня 2015 18:28
На ділянці відділу «Висоцьк» Луцького загону дільничному інспектору прикордонної служби надійшла інформація від місцевих мешканців про появу в прикордонні групи невідомих осіб кавказької зовнішності.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

На місце появи можливих потенційних незаконних мігрантів виїхала група реагування.І, дійсно, неподалік від державного кордону, в районі заготівлі ялинок місцевого лісового господарства виявили групу з 7 осіб. Але під час з’ясування всіх обставин з'ясувалося, що всі вони є вихідцями з Айзербаджану і тільки двоє з них вже набули громадянства України та мали при собі паспорти.

Намірів щодо незаконного перетину кордону не мали, а за попередньою домовленістю приїхали до місцевих лісників закуповувати ялинки для подальшої їх реалізації в Херсонській та Одеській областях. За деякий час встановили особи і решти іноземців, оскільки документів при собі вони не мали.

За порушення прикордонного режиму, знаходження в прикордонній смузі без документів, що посвідчують особу, винних притягнули до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ас Показати IP 12 Грудня 2015 18:56
Ялинки спалити а цих любителів ослів на 12 років до в'язниці поки нові деревця не виростуть обнагліли вже ліс косять як траву
Анонім до Ас Показати IP 12 Грудня 2015 19:25
Зачем жечь елки, если их можно официально продать?
Ас до Анонім Показати IP 12 Грудня 2015 20:51
Если все будут знать что их елки сожгут,а их посадят никто их заготавливать не будет нет смысла
Ая Показати IP 13 Грудня 2015 06:44
Бачу, що мій ПАПЄРЕДНИК, Ас читати може вміє, але читаного не розуміє. У Статт'ї виразно написано: "в районі заготівлі ялинок місцевого лісового господарства".... Тоді чому конфіскувати і палити ялинки? Може б вам краще було повернутись хоч у 1-ий клас і навчитись читати з розуміням того що написано. А те що Ас до тюрми всадив б на років 12. Він певно з команди Януковича, або Азірова племінник. Він повинен іти до української школи, або возвращаться на Родину
Ас до Ая Показати IP 13 Грудня 2015 14:23
Зміст мені з Австріі повертатись на Украіну? Якби любителі ослів в Австріі деревце зрізали 27 000€ заплатили вони іх діти внуки до останньоі копійки,поцікавтесь якщо не вірете,а палити для того щоб не крали і халяви не було,хотів Вас образити та бачу природа це вже зробила...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus