USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волиньрада визначилася з директором «Профілактичної дезінфекції»

27 Квітня 2010 12:50
Сьогодні на сесії облради 42 депутати із 46 присутніх проголосували за призначення на контрактній основі Євгена Омельчука на посаду директора Волинського обласного медико-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція».

Голова Волиньради Анатолій Грицюк зауважив, що колектив цього підприємства довгий час був без керівника. «Там працюють жіночки пенсійного віку, а ми граємося», - сказав Грицюк. Із залу пролунало – «Щурі бігають, розмножуються». У підсумку 42 депутати проголосувало «за», один утримався і троє – не голосувало.

Це вже третій кандидат, який претендував на цю посаду. Двох попередніх кандидатів Волиньрада не затвердила.

«Кваліфікаційний рівень директора має бути високим. Бо треба заключати договори на рік із комунальними підприємствами для профілактичної дезінфекції та дератизації», - сказала головний санітарний лікар області Наталя Янко.

Довідково:

Євген Омельчук у різні роки був слухачем Вищої партійної школи ЦК КПУ, інструктором відділу пропаганди та агітації Волинського обкому Компартії України, заступником голови Луцької райдержадміністрації.

Потому працював першим заступником голови Федерації профспілок Волинської області та начальником відділу головного управління Державного казначейства України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
++ Показати IP 27 Квітня 2010 18:04
Тепер щурам прийде капець! Тепер вони дізнаються як працюють нехай і колишні, але загартовані слухачі Вищої партійної школи ЦК КПУ, інструктори відділу пропаганди та агітації Волинського обкому Компартії України, заступники голов райдержадміністрац!Щурі - не люди. Однозначно - вимруть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus