USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинське кіновідеомузичне підприємство віддадуть технікуму

10 Березня 2011 14:09
Приміщення колишнього кіновідоемузичного підприємства передадуть на баланс Волинському технікуму Національного університету харчових технологій, що розташований поруч.
Про це стало відомо 10 березня під час візиту голів облдержадміністрації Бориса Клімчука та облради Володимира Войтовича до навчального закладу, – повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
«Це – державний навчальний заклад, тому передачу можна здійснювати, не міняючи форми власності: від держави до держави, – зазначив Клімчук. – Ніяких тендерів. Технікум має гарні перспективи в майбутньому отримати статус повноцінного вищого навчального закладу, тому їм потрібно розвиватись».
Ініціативу винесуть на розгляд депутатських комісій, після чого майбутнє приміщень вирішить уповноважений на це орган – Волинська обласна рада – на черговій сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus