USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Подробиці смертельної ДТП з волинськими баскетболістами. ВІДЕО

28 Листопада 2013 07:59
Mercedes Sprinter з Волині розбився в Обарові на Рівненщині. Водій загинув, у салоні було ще 9 пасажирів, які є баскетболістами команди «Лучеськ Університет».

На сайті УНН йдеться, що водій мікроавтобусу, який перевозив 9 гравців баскетбольної команди з Луцька, не витримавши безпечної відстані допустив зіткнення з вантажним автомобілем МАН.

Нагадаємо, команда «Лучеськ Університет» їхала сьогодні увечері на календарну гру Аматорської баскетбольної ліги Рівного. Троє зі спортсменів зараз перебувають у тяжкому стані. Водій вантажівки каже, що ділянка дороги, де сталась ДТП, не освітлювалась.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Грудня 2013 11:08
Люди, відгукніться. Хто був свідком страшної аварії в Обарові? Є багато неправдивих думок, ідей і стверджень. Хіба можна терпіти цю не справедливість? Будь ласка, допоможіть. Звинувачують не ту людину, яка скоїла це: дітей покалічила, забрала життя хорошої Людини. Відгукніться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus