USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські отрутохімікати вивозитиме сумське підприємство

5 Жовтня 2010 10:36
Керівництво Волинської області домовилося про вивезення та утилізацію непридатних отрутохімікатів із сумським підприємством «Елга».
До виконання робіт воно приступить наступного тижня. Про це розповів під час селекторної наради голова облдержадміністрації Борис Клімчук, інформує сайт ОДА.
Йшлося також про стан використання коштів місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища в області. На природоохоронні заходи до кінця року передбачено освоїти 5,5 мільйона гривень.
Клімчук наголосив на виключно цільовому використанні бюджетних коштів. «Цей процес я контролюватиму особисто, – пообіцяв він, звертаючись до голів райдержадміністрацій. – Ми відновлюємо демократичну владу і відповідальність в нашій державі, а це – постійний облік, аудит і моніторинг».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus