USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинського лжеподатківця «заклав» підприємець

17 Листопада 2009 15:26
Співробітники відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Волинській області  виявили лжеподаткового інспектора, який займався здирництвом – інформують «Волинські новини».
Про те, що нібито податковий інспектор однієї з місцевих ДПІ зловживає посадовим становищем співробітників відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА, в області поінформував місцевий підприємець. Свідки лжеподаткової перевірки розповіли, що «нібито податківці  з’являлися наприкінці робочого дня, вимагали бухгалтерську звітність, а згодом повідомляли про виявлені факти порушень податкового законодавства, погрожуючи при цьому застосувати штрафні фінансові санкції. «За певних умов підприємець може уникнути таких проблем – ішлося у розмові далі. Наприклад, за невелику винагороду в сумі одна тисяча гривень питання можна вирішити та уникнути штрафів, – натякав лжеревізор. На таку «пропозицію» лжеревізора підприємець погодився, а потім про факт зловживання повідомив компетентних осіб.
Як повідомили у відділі по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в області, у ході розслідування інциденту свідкам пред’явили  фотографії співробітників податкових інспекцій області, які відповідали отриманим описам податкових ревізорів, серед яких фото водія авто, яким користувався перевіряючий. Саме в цій людині, яка жодного відношення до податкової служби не має, свідки впізнали ревізора-податківця, котрий  вимагав винагороду за вирішення питання.
Матеріали цієї справи, зібрані співробітниками відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в області , передано до прокуратури.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 17 Листопада 2009 23:00
Лаври Остапа Ібрагімовича не дають спокою багатьом пройдисвітам. А підприємець молодець - проявив пильність, не побоявся! Чи може тисячі стало шкода...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus