USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинському технікуму добавлять приміщень. ВІДЕО

14 Березня 2011 10:38
У приміщення колишнього Волинського обласного кіновідеомузичного підприємства може з’явитися новий господар – Волинський технікум Національного університету харчових технологій.
Про передачу цих приміщень навчальному закладу минулого тижня заявив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, – інформує Волинська ОДТРК.
Нагадаємо, 3 березня на черговій сесії обласної ради депутати прийняли рішення про ліквідацію кіновідеомузичного підприємства. Функції з кіно- та відео обслуговування населення, а також майно депутати передали Волинській філармонії.
«Ми будемо лобіювати це питання перед депутатами – про передачу колишнього кіновідеоцентру для технікуму, – запевнив Клімчук. – Ми побачили тут господарів, ми побачили тут колектив, який працює творчо, який вміє заробляти копійку, вміє правильно її вкладати. І я вірю, що за півтора-два роки вони освоять цю територію. Там 40 соток, там гаражі, там котельня, там приміщення».
Губернатор каже, що директор уже розповів йому про деякі плани стосовно нового приміщення, однак, каже Клімчук, детальніше він розповість депутатам обласної ради, аби їх переконати в тому, що це доцільно.
Від держави – до держави. Ніяких продажів, ніяких конкурсів і ніяких тендерів», - додав голова ОДА.
Голова облради Володимир Войтович бачить тут у перспективі навіть створення невеличкого готельного господарства.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 14 Березня 2011 11:27
якшо колектив технікуму вміє заробляти гроші, то для чого їм БЕЗКОШТОВНО давати приміщення ? нехай собі куплять або побудують.. Якість навчального закладу не вимірюється кількістю виданих дипломів, а працевлаштуванням випускників по-спеціальності та розміром зарплати...для чого за державний кошт клепати туніядців для базарів ?
Онук до дідо Показати IP 14 Березня 2011 12:06
Дідо! Домахайся краще до ВНУ та ЛДТУ. Ці "унівєри" краще працевлаштовують?
Онучка Показати IP 14 Березня 2011 12:07
А базу в с. Карасин теж передали?
Долугий Показати IP 14 Березня 2011 12:18
Матеріально-технічна база технікуму і те, що там зроблено там для навчання студентів, позитвно суттєво і в кращу сторону відрізняє його від наших універів. Оце і малось наувазі, коли говорилось, що колектив технікуму вміє правильно вкладати копійку-а, значить, заробляти...
Anti-Mafia Показати IP 14 Березня 2011 20:21
Слід було б пану Клімчуку згадати і про те, що вся ця "нерухомість" є частиною історико-культурного заповідника, який вміло і наполегливо знищив соратник Бориса Петровича по його виборчому блоку українофоб Рабан. КУЛЬТУРИ І ІСТОРІЇ, побільше КУЛЬТУРИ І ІСТОРІЇ Старому місту! А навчальний БІЗНЕС обслуговувати завжди кому знайдеться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus