USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинян, які самовільно вирубували ліс, затримали екологи

9 Лютого 2011 11:13
Мешканця села Лички Ківерцівського району, що на Волині, 7 лютого затримали працівники Держекоінспекції у Волинській області.
Причина затримання – самовільна вирубка чотирьох дерев. Підраховано, що збитки, завдані державі, становлять 1018 гривень 19 копійок, - повідомили в прес-службі Держекоінспекції.
Наступної доби екоінспектори затримали двох жителів села Суськ цього ж району – за самовільну вирубку 2 дерев. Вони завдали державі збитків на суму 1894 гривні 74 копійок.
У Держекоінспекції кажуть, що у разі відмови цих громадян від сплати завданих збитків, матеріали будуть направлені до Державної виконавчої служби для примусового стягнення.
Також поблизу Ківерців працівники інспекції спільно з працівниками ДСБЕЗ у Ківерцівському районі виявили самовільну вирубку дуба діаметром пня 1,09 метра.
Наразі встановлюється причетність винних осіб та вирішується питання про відкриття кримінальної справи за цим фактом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus