USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка виграла грант Президента України

21 Вересня 2010 13:23
Волинянка Світлана Ковальчук перемогла у конкурсі на здобуття гранту Президента України для обдарованої молоді.
Її проект «Підвищення активності та розвиток економічних можливостей жіночої молоді Волинської області» спрямований на врегулювання гендерної нерівності молодих жінок на ринку праці. Вона вважає, що змінити ситуацію можна через підвищення конкурентноздатності жінок та розвитку їх економічних можливостей, повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.
Одним із завдань проекту є навчити не менше 50 безробітних та соціально незахищених молодих жінок комп’ютерній грамотності, основам ділового спілкування, підприємницької діяльності та бухгалтерського обліку.
21 вересня зі Світланою Ковальчук зустрівся голова Волинської ОДА Борис Клімчук. Він привітав переможницю та запевнив її, що реалізація такого проекту отримає всіляку підтримку з боку обласної виконавчої влади.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активист Сильной Украины Показати IP 21 Вересня 2010 13:28
Тема зайоложена, грант з подачі БП.
Супер до Активист Сильной Украины Показати IP 21 Вересня 2010 13:55
Світланка молодець. А активісти в жо.і

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus