USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни мало купують своєї горілки. У Клімчука невдоволені

15 Червня 2010 10:50
Волинська ОДА хоче, щоб у районах методами адміністративного впливу збільшили реалізацію волинської спирто-горілчаної продукції.
Такий висновок зробив ВІП з інформації, що лунала 14 червня під час обласної селекторної наради у заступника голови облдержадміністрації Віталія Карпюка з питань розвитку агропромислового комплексу області.
За словами Карпюка, бюджетне благополуччя районів залежить від акцизу. «Не відносьтеся до реалізації спирто-горілчаних виробів, як до насмішки. Це до вас звертаюся офіційно», - зазначив посадовець.
Віталій Карпюк розповів, що за перші п’ять місяців цього року у порівнянні з аналогічним періодом 2009-го обсяги реалізації продукції Луцького спирто-горілчаного комбінату зросли лише у Шацькому районі (на 183%) і Луцьку (на 133%). На всій іншій території області ця цифра значно впала.
Найбільший спад - у Локачинському (44%), Ратнівському (47%), Камінь-Каширському (47%) районах, місті Ковелі (56%), Ковельському (60%), Старовижівському (66%) та Іваничівському (70%) районах.
«Знищили свого виробника і припинили реалізацію нашої горілки. Видно, в чиїхось інтересах працюєте», - сказав Карпюк.
Лідер у спаді - Турійський район. Тут реалізація волинської горілки впала на 85%. «Ясно, що підстав не було. Ясно, що ви таким питанням не займались. Або займалися, щоб надавати переваги іншим», - обурювався заступник волинського губернатора.
Карпюк порадив методи роботи з торгівельною мережею: «Я вам прямо ставлю питання - якщо немає реалізації підакцизних товарів волинського виробника, закривати цю «точку»... Одного-два закриєте, ви їх навчите, що на першому місці повинна бути реалізація волинських підакцизних товарів, волинської горілки».
Прозвітуватися про ситуацію з реалізацією продукції Луцького СГК представники районів Волині мають через тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
SysR Показати IP 15 Червня 2010 11:05
А чоб йому не падати якщо 80% продукції на прилавках фальсифікат або те що не можна вживати як нормальну горілку.
кровосісь Показати IP 15 Червня 2010 12:44
Розділ II ЗАХОДИ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ Стаття 4. Обмеження, спрямовані на запобігання та протидію корупції 1. Особам, зазначеним у пунктах 1-3 частини першої статті 2 цього Закону, забороняється: 1) використовувати своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди або прийняття обіцянки/пропозиції такої вигоди для себе чи інших осіб, у тому числі: а) неправомірно сприяти фізичним або юридичним особам у здійсненні ними господарської діяльності, одержанні субсидій, субвенцій, дотацій, кредитів, пільг, укладанні контрактів (у тому числі на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти);
не службовці Показати IP 15 Червня 2010 12:47
Стаття 5. Спеціальні обмеження щодо державних службовців та інших осіб, уповноважених на виконання функцій держави, спрямовані на попередження корупції Державний службовець або інша особа, уповноважена на виконання функцій держави, не має права: а) сприяти, використовуючи своє службове становище, фізичним і юридичним особам у здійсненні ними підприємницької діяльності,
Lawbreaker до не службовці Показати IP 15 Червня 2010 17:08
Браво!А тепер нехай журналісти нададуть відео-аудіо запис цих "перлів" від Карпюка і можна прямісінько в прокуратуру.Шось наші дядьки при владі геть міру маразмові втратили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus