USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни віддають перевагу автомобільному транспорту

22 Жовтня 2010 07:41
З початку року спостерігалося нарощування обсягів вантажних перевезень автомобільним транспортом підприємств та суб’єктів підприємництва-фізичних осіб.
У порівнянні з аналогічним періодом минулого року вони збільшились на 14% і становили 2,3 мільйона тонн, повідомили в Головному управлінні статистики у Волинській області.
Пасажири надавали перевагу автомобільному транспорту, який виконав 83% перевезень.
У цілому перевезено 84 мільйона пасажирів, що дещо менше рівня минулого року.
На ринку пасажирських автотранспортних послуг провідну позицію займають приватні автоперевізники-фізичні особи – 82% автоперевезень пасажирів.
Міським електричним транспортом скористалося більше 14 мільйонів пасажирів – 17% загальних пасажирських перевезень. З них майже дві третини використали право на безкоштовний проїзд.
У середньому за добу автомобільним транспортом перевезено 256 тисяч пасажирів, тролейбусним – 52 тисячі, залізницею – 15 тисяч.
Підприємства зв’язку в січні-серпні надали послуг за основним видом діяльності на 349 мільйонів гривень, з них 97 мільйонів – населенню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus