USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Войтович готовий віддати Романюку обкомівську дачу

10 Березня 2011 11:16
Приміщення колишньої обкомівської дачі «Круча», що на вулиці Дубнівській, 26, в Луцьку, потрібно передати з обласної у міську комунальну власність.
Таку думку висловив голова Волинської обласної ради Володимир Войтович у ході прес-конференції 9 березня.
Посадовець каже, що це питання давно усім «набило оскомину», оскільки протягом тривалого часу Волинська облрада і луцька мерія в судовому порядку не можуть вирішити, кому ж розпоряджатись долею цього об’єкту.
«Треба терміново вирішувати дане питання. Статус цього об’єкту треба змінювати, він має служити людям», – наголосив він.
Проте, за інформацією Войтовича, нині немає жодного інвестора, якого б цей об’єкт цікавив.
Питання передачі колишньої дачі у комунальну власність обласного центру голова Волиньради готовий відстоювати перед депутатами, оскільки відповідне рішення можна буде прийняти тільки на сесії ради.
В разі передачі «Кручі» на баланс луцької мерії, каже голова облради, приміщення дачі можна було б облаштувати під поліклініку.
Не завадить цьому і хлораторна «Луцькводоканалу», яка знаходиться поряд на Дубнівській. Мовляв, місто може обійтись без цього водозабору, переконаний Войтович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Комунальник Показати IP 10 Березня 2011 11:36
"Не завадить цьому і хлораторна «Луцькводоканалу», яка знаходиться поряд на Дубнівській. Мовляв, місто може обійтись без цього водозабору, переконаний Войтович" !!! Він взагалі розуміє що говорить? Поряд на Дубнівський знаходиться сам Водоканал, а не тільки хлораторна. А від водозабору тепер потрібно відмовитися?!?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus