USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За облуговування ліфтів лучани платили по-різному – винного покарано

4 Листопада 2010 18:15
«Спеціалізоване ремонтно-будівельне управління «Волиньліфт» у січні-червні цього року, не маючи затвердженого міською радою тарифу, застосовувало різну плату за свої послуги для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлових кооперативів та житлово-комунальних підприємств.
Про це місцевих антимонопольників повідомили самі мешканці будинків, у рахунках яких виставлялися різні суми оплати за послуги з технічного обслуговування та ремонту ліфтів, розповів голова Волинського обласного територіального відділення АМКУ Віктор Гупало.
Розібравшись із ситуацією, Антимонопольний комітет оштрафував це підприємтво на 7 тисяч гривень.
Таку свою діяльність на підприємстві, за словами Гупала, пояснили тим, що вони не могли чекати, доки міська рада затвердить тариф, мовляв, людям треба платити зарплату, вести господарську діяльність підприємства.
Наразі підприємство визнало порушення та сплатило штраф до державного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
M Показати IP 6 Листопада 2010 22:15
То чуваки вирішили використати нерозбериху із тарифами і підзаробити собі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus