USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Жертва рейдерів – дитсадок?

13 Серпня 2010 13:43
У селі Гуща Любомльського району виселяють дитсадок у приміщення, яке не відповідає нормам функціонування дошкільних навчальних закладів.
Про це 13 серпня повідомили у Волинській обласній організації ВО «Свобода».
Зі слів мешканців села Гуща, Гущанський сільський голова Дмитро Маляс намагається виселити дитсадок із нинішньої будівлі у приміщення школи, яке не відповідає нормам функціонування дошкільних навчальних закладів.
Через це кількість дітей, що перебувають у дитсадку, доведеться скоротити вдвічі. Влада не зважає і на той факт, що в Гущі багато молодих сімей, і вони вже проводять збір підписів проти виселення дитсадка з приміщення, в якому він перебуває.
«Свобода» припускає, що за наміром перенесення дитсадка у Гущі криються спроби рейдерського захоплення цього приміщення. Є підстави вважати, що стара будова дитсадка використовуватиметься надалі не за призначенням. Окрім того, мешканці села нарікають на численні зловживання Гущанського сільського голови.
Волинські «свободівці» вимагають від волинської влади залишити дитячий садок села Гуща Любомльського району у нинішньому приміщенні та перевірити інформацію щодо зловживань Гущанського сільського голови Дмитра Маляса.
При тому, про які саме зловживання сільського голови йдеться, як сільський голова аргументує необхідність переселення дитсадка, в чому саме полягає невідповідність нового приміщення нормам дитсадка – у повідомленні «Свободи» не сказано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus