USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звільнено голову Старовижівського району

28 Квітня 2010 10:31
Президент Віктор Янукович учора підписав указ про звільнення з посади голову Старовижівської райдержадміністрації Миколу Бащука.

Як повідомляє офіційний сайт Президента від 27 квітня, Миколу Бущука «звільнено з посади голови Старовижівської районної державної адміністрації Волинської області згідно з поданою ним заявою».

Уже колишній керівник району відомий на Волині низкою скандалів. Як пише сайт Української народної партії , в лютому 2000 року прокуратурою Старовижівського району відносно Миколи Бащука була порушена кримінальна справа за ст.165 ч.2, ст. 172 ч.2 Кримінального кодексу за фактами зловживання та посадового підроблення.

А за два роки до того, у 2005-му в Старій Вижівці відбувся півтисячний мітинг проти голови райдержадміністрації під гаслами «Геть стару владу!». Тоді Миколу Бащука вдруге призначили керівником району. Найбільше проти Бащука були налаштовані мешканці сіл Глух і Теклі, де знаходиться очолюваний Миколою Бащуком СВК «Волинь».

Представники громадсько-політичних сил неодноразово зверталися до керівництва області, а саме до тогочасного голови обласної державної адміністрації Володимира Бондаря з проханням не допустити призначення на посаду голови Старовижівської РДА Миколи Бащука.

Тогочасні протестанти хотіли бачити в кріслі голови району тогочасного прокурора відділу обласної прокуратури Олександра Романіка.

Нині, після звільнення Бащука, ймовірно, посада голови дістанеться таки Романіку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus