USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійці, які повернулися з АТО, оздоровлюються у Буковелі

23 Квітня 2015 16:30
9 заїзд проекту медико- психологічної реабілітації «Зігрій душу» розпочався 19 квітня. Цього разу хлопці, які повернулись з АТО, відправились на гірськолижний курорт «Буковель» за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Про це йдеться на сторінці Ковельського центру допомоги бійцям 51 ОМБР.

У програмі беруть участь 22 бійця АТО (Волинська та Івано - Франківська області) з 51/14 ОМБР, 24 ОМБР, 101 ОМБР, 128 ОГПБ та батальйону «Айдар».

З бійцями працюють клінічний психолог Олена Звєрєва, арт-терапевт Тетяна Мялковська, асистент психолога Олена Тарасюк, реабілітолог Ольга Гапон, керівник проекту Анна Лисакова.

«Заїзд відбувається під патронатом Фонду «Новий Луцьк», перевезення забезпечує Ковельський підприємець Коляда Олександр та пальне надають ПАТ «Нововолинська швейна фабрика» і ТОВ «ВіКі» за сприяння Кислої Валентини. Велика подяка всім, хто долучається до цієї доброї справи» , - йдеться у повідомленні Ковельського центру допомоги бійцям 51 ОМБР.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 8 заїзд проекту «Зігрій душу» відбувся на базі санаторію «Пролісок».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus