USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волинські міліціонери вирушили в зону АТО

4 Вересня 2014 17:59
4 вересня на Схід України вирушив 51 міліціонер Зведеного загону УМВС України у Волинській області для участі в АТО та охорони громадського порядку, - повідомляє «Волинська правда».

Зокрема, цей спецзагін складається з кадрових міліціонерів, які добровільно зголосилися до участі в АТО та охороні громадського порядку на Сході України.

«Я глибоко шаную ваш чоловічий вибір, ваше бажання захищати Батьківщину. Нехай береже вас Бог», - сказав, звертаючись до міліціонерів, які відправляються в зону АТО, заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Поліщук.

Так, волинських правоохоронців благословив голова відділу Волинської єпархії по взаємодії з ЗС України та іншими військовими формуваннями протоієрей Олександр Мазурак.

«Ви поїдете, а ми тут залишимось і будемо вашою душею. Душа – це місце, де зібрані думки і переживання людини, а ми будемо молитись за вас і переживати. Добре мати у важку хвилину поруч друга, отож нехай таким Другом для вас стане Господь. Віримо, що Він буде чути усі ваші молитви і благання і збереже вас, і ви повернетесь додому цілими і неушкодженими. Отож, їдьте з Богом і повертайтесь», - сказав отець Олександр.

Він відслужив коротенький молебень та окропив міліціонерів святою водою, вручивши їм у благословення іконки Божої Матері.

Рідні та близькі міліціонерів, проводжаючи їх у дорогу, щиро бажали Божої допомоги і захисту, щоб вони живими і неушкодженими повернулись додому.

«Хлопці, я два роки був у Афганістані і я не знав толком за що я там воюю. А ви їдете захищати рідну Батьківщину», - зауважив брат бійця Станіслав Кух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 4 Вересня 2014 18:13
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus