USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинські» переселенці зі Сходу не хочуть захищати Вітчизну

18 Серпня 2014 11:17
«Левова частина» переселенців, які «рятуються» від куль та мобілізації, свідомо не реєструються в органах соціального забезпечення, аби уникнути військової служби у зоні АТО.

Про одну із проблем, створених «волинськими» переселенцями розмовляли сьогодні, 18 серпня, під час оперативної наради у голови ОДА Володимира Гунчика.

«Часто доводиться чути критику від матерів, діти яких служать в АТО. Частина переселенців не реєструються органами соціального забезпечення, тож ми не отримуємо жодної інформації щодо цих людей. А це означає, що ми не можемо прийняти дій щодо них і мобілізаційної зобов’язаності», - зауважив очільник області.

Водночас, він звернувся до керівників РДА і сільських голів й наголосив, що це їхній обов’язок забезпечити відповідну реєстрацію усіх переселенців, аби отримати необхідні дані про знаходження таких людей на території області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Юхим Показати IP 18 Серпня 2014 11:24
Бо організація "переселення" діє через Ж... Давайте ще нехай їдуть сюди, бо їх тут мало.
віра Показати IP 18 Серпня 2014 11:37
БЕЗПОРАДНІСТЬ влади на місцях....
Patrik до віра Показати IP 18 Серпня 2014 12:09
Цілком згідний... Пора вже керівникам РДА і сільським головам перестати думати винятково про себе любимих, а й про майбутнє нашого краю і нарешті почати наводити належний порядок на місцях, у тому числі й у питаннях реєстрації та ведення обліку усіх переселенців... Через бездіяльність та безпорадність таких керівників хоч би нам волинянам, боронь Боже, не прийшлось воювати на рідній землі... зі східними мігрантами.
Анонім до Patrik Показати IP 18 Серпня 2014 13:21
Я вас підтримую стопроцентно.Що вони можуть запа тут почати робити. Вони ж нас ненавидять-це кацапи. Їх єство проти всього українського.Якого милого сюди приперлись в Расею свою хай валять.А такі ми добрі вже були добрі з Росією і що? Гнати їх всіх потрібно, допоки не наробили нам лиха.Маме головне,що навіть ніхто не знає де і скільки цівєї нечисті живе і почне творити ніхто не передбачає.
мирон до Анонім Показати IP 14 Березня 2015 15:27
коментар було видалено
мирон до мирон Показати IP 14 Березня 2015 15:53
у лугандосів та днрівців є два варіанти або воювати за Україну яка їх годує на халяву і дає роботу на халяву а ці п*д*раси лугандоси не хочуть робити тільки обїдають всь західну україну або українці повинні вигнати з україни цю наволоч в рашку не годувати а виганяти щоб жодне село не приймало цих путлерівських колорадів!!!
нц Показати IP 18 Серпня 2014 11:44
самі х..ню зробили...а тепер всі сюди виїзжають..на сонечку гріються...всіх поголовно їх у війська...без медкомісії...
тут Показати IP 18 Серпня 2014 15:37
великого розуму непотрібно,лише воля нашої влади.Приїхали,зустріли їх,в мордоворотів перевірили паспорти. І кому 18 і більше,зразу в військкомат і назад.Батьківщину захищати!,а не по барах з пачками грошей цілими днями вештатись.
вона Показати IP 18 Серпня 2014 17:35
так хотіли вони хотіли в "Расєю" чи вже перехотіли? сволочі!!!!!!!!!!!!!Або в росію або калаша в зуби на поїзд і в ато! не...уй на світязі жирувати.
Коля Показати IP 20 Жовтня 2017 23:05
Назад цих ІУД на даунбасс вони всю Україну кормили,спасіба- житєлям Даунбасса...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus