USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85
Профіль користувача
mypresious
Дата реєстрації: 2 Жовтня 2017 17:38
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! А навіщо Вам квитанція про оплату наразі? Факт Вашої власності на цю квартиру підтверджується, так розумію, відповідним свідоцтвом про право власності, раз вказуєте, що приватизували її в 1993 році. На крайній випадок, якщо в ході приватизації Ви так і не отримали у виконкомі свідоцтва про право власності - можна встановити факт повної сплати за неї внесків через встановлення факту, що має юридичне значення через суд. А взагалі, тоді цю ситуацію слід індивідуально вивчити та проаналізувати з різних боків, щоб зрозуміти, де ще можуть бути докумети, які підтверджують факт проведення за неї розрахунку.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так зрозумію цікавить питання роз'яснення чому ще слід доплачувати кошти. Для цього слід письмово звернутись в те саме БТІ, де описати ситуація та зажадати роз'яснення калькуляції витрат і питання чому через 40 днів після подання замовлення з'явилась додаткова вимога про оплату.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Скажу Вам так, нехай прописується, де вийде прописатись. А якщо ніде не вийде, то наразі так і буде. А якщо десь буде дійсно вимагати ситуація мати зареєстроване місце проживання - тоді і вирішить його по ситуації. В лікарню її і так будуть зобов’язані прийняти і надати медичну допомогу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! До ст. 119 КЗпП неодноразово вносилися зміни і в даний час ч. 3 ст. 119 встановлено, що гарантії щодо збереження робочого місця поширюються на осіб, які приймаються: на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу та військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період; на військову службу за контрактом, в тому числі шляхом оформлення нового контракту, під час дії особливого періоду на термін до його закінчення або до дня фактичного звільнення. За ними зберігається місце роботи, посада та середній заробіток.

Додатково можете опрацювати інформацію за цим посиланням.

Зверністься до регіонального управління держпраці з відповідною скаргою
Система Orphus