USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Mik (галицька миша): Мишачi роздуми пiсля виборiв
Пiдсумки виборiв ВР... Сьогоднi саме вони є главною темою всiх обговорень та суперечок.

Що ми бачимо?

Цифри "партiї жiночки з кiскою" можна, не сумнiваючися, оцiнити як "пишну" поразку. Невже на такi вiдсотки розраховувала "Батькiвщина"? (До речi, виникає пiдозра, що навiть за ту кiлькiсть голосiв, яку отримали "тимошенкiвцi", вони повиннi дякувати прiзвищу Надiї Савченко у виборчому списку.)

Здається, українцi втомились вiд "традицiйних" прiзвищ i назв.

Цiкава рiч: А.Яценюк, який протягом тривалого часу був лiдером опозицiї, а пiсля подiй Євромайдану став главою уряду, здобув переконливу перемогу. Тобто, формально - не вiн, як особистiсть, а його блок. Але всi знають, що виборцi, звичайно, асоцiюють блок з його очiльником.

Що це таке? Деякi кажуть: "адмiнiстративний ресурс". Допускаю, що цей "ресурс" трохи вплинув на пiдсумки пана Арсенiя. Але, водночас треба, звичайно, визнати, що самi виборцi продемонстрували свою довiру чинному уряду. (Коли не довiряють уряду, не голосують за його главу.)

Оцiнуючи рiвень довiри нацiї до А.Яценюка, не слiд забувати, що йому довелось бути главою виконавчої влади у надто важких обставинах. Вiн часто мусив ухвалювати зовсiм непопулярнi рiшення. Але, судячи з пiдсумкiв виборiв, не вiдштохнув спiвгромадян вiд себе й вiд своєї лiнiї.

Цифри результатiв дебюту БПП теж демонструють довiру народу; цього разу - довiру чинному главi держави.

Що ж, поки будемо сподіватися, що i президент, i прем'єр виправдають аванси українцiв.

...ВО "Свобода" програло вибори. Не подолали свободiвцi "п'ятивiдсоткiвку". Судячи з деяких джерел, є люди, якi звинувачують у цьому програшi... Володимира Путiна. Галицькi мишi не мають точної iнформацiї про партiйнi симпатiї Президента РФ на українськiй полiтичнiй мапi. Але, в окремих мишей складається враження, що ґречно дякувати за невдалi результати "Свободи" треба не В.Путiну, а славнозвiснiй (чи все ж сумнозвiснiй?) Iринi Фарiон. Її постiйнi заклики до боротьби проти росiйської мови, до "повноцiнної" вiйни вiдштовхують пересiчних людей не лише вiд неї, як вiд особистостi, а вiд ВО "Свобода" цiлком. Адже, чисельнi люди асоцiюють "Свободу" саме з "файною кобiточкою зі Львова".

Проте, згадуючи Львiв, кожна людина тепер згадує i "Самопомiч" - нового суб'єкта полiтичного життя України. Чому саме у зв'язку зi "столицею Галичини"?

Отак, тому, що один з найвiдомiших дiячiв "Самопомочi" - це львiвський мер Андрiй Садовий.

...Що ж буде далi? Побачимо...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Cучасна галицька пiсня
Сьогоднi, 25 грудня 2014 року - 25-рiчний "ювiлей" страти (вбивства) подружжя Чаушеску (Румунiя).
Сновидiння деякого Бєнi, котрий б'ється з деяким Пєцею.
Коментарів: 7
Галицький кіт Показати IP 5 Листопада 2014 08:45
Під ніком "Галицька миша" пише Горбатюк чи Башкаленко? Галицька миша випєй йадууу!
Mik (галицька миша) до Галицький кіт Показати IP 5 Листопада 2014 08:57
Я не Горбатюк i не Башкаленко. Хто вони такi? Я не волинянин, не знаю прiзвищ усiх волинських дiячiв. Втiм, i "Горбатюк", i "Башкаленко" - то, певно, прiзвища людей. А я не людина, я миша. Знайти мене ти зможеш ще на Gazeta.ua, на "ВГОЛОС", на "Макспарку" (саме там я заснував власне спiвтовариство для україномовних. А чому ти пропонуєш менi спожити отруту? Що саме не сподобалось? Може, замiсть отрути сумiсно вип'ємо галицького бiмберу? Пiдозрюю, що його й на Волинi люблять.
Mik (галицька миша) до Галицький кіт Показати IP 5 Листопада 2014 09:01
Вiдкрий попереднi шпальти мого блогу. Переконаєшся, що пише миша. I не абияка, а саме галицька.
Психіатр до Mik (галицька миша) Показати IP 5 Листопада 2014 13:16
Це повна шизофренія. Мишко, звернись до лікаря-психіатра, він тобі допоможе.
Mik (галицька миша) до Психіатр Показати IP 7 Листопада 2014 09:04
Ти сам до нього звернись, бо саме в тебе є така необхiднiть.
Аманда Показати IP 10 Листопада 2014 11:04
Не розум1ю, чому коментатори ображають мишу, яка упорядковано висловила св1й погляд на результат вибор1в? Маэте 1ншу думку? Дуже добре, за плюрал1зм думок 1 боремось, нав1що ображати?
Mik (галицька миша) до Аманда Показати IP 14 Листопада 2014 09:06
Щиро дякую, Амандо! Може, цi пани - шанувальники I.Фарiон?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus