USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Mik (галицька миша): Про бурштин
Iдею пiдказала миша з Схiдного полiсся (з Житомирщини).

-------------------------------------------------------------------------------

Для добробуту України

Треба видобуток бурштину

Не повнiстю забoроняти,

А чiтко оподаткувати.

Тобто, бурштин - видобувай,

Але податок вiддавай!

Користь i людям, i державi,

Коли на правильнiй пiдставi

Видобувати цей ресурс.

Податок - це найкращий курс!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Громадськi активiсти у Львовi влаштували у супермаркетi акцiю з участю мишей та щурiв
Презентацiя лiмерикiв (продовження).
Реакцiя на мережеве повiдомлення про порушення кримiнальної справи. (Печерський суд столицi, 1 грудня ц.р.)
Коментарів: 5
лучани Показати IP 3 Листопада 2015 12:19
Податок не змінить розкрадання. Так ,як не змінює розкрадання лісу,піску чи вугілля. Робота міліції та судів може змінити. За рокрадання корисних копалин світить три роки тюрми.Але ще ніхто не посадженний.
Mik (галицька миша) до лучани Показати IP 4 Листопада 2015 07:47
Згоден, припинення розкрадань не буде, бо завжди будуть люди, якi вважать за краще ухилитися вiд податку та вiд облiку видобутого бурштину. Але, хоча б частина "бурштинникiв" вiддасть перевагу легальностi.
Житомирянин Показати IP 5 Листопада 2015 07:46
Дійсно, з чогось треба починати, аби наводити лад у сфері видобутку бурштину. Оподаткування, безумовно, потрібне. Відповідальність тих, кто незаконно його видобуває, теж потрібна. Правлячій владі, на жаль, на все це немає часу, тому що вона зайнята іншими справами, бо працює на олігархів. На все одразу влади не вистачає. Вже давно варто було навести порядок.
Mik (галицька миша) Показати IP 6 Листопада 2015 10:21
Згоден з Вами. Центральна влада зайнята не бурштином i не проблемами волинян i галичан. "Сеню" бiльш хвилює термiнова "приватизацiя" того, що досi не розкрали. Тобто, те ж саме розкрадання, але "законне".
Панi Iкс до Mik (галицька миша) Показати IP 9 Листопада 2015 06:05
Коли розкрадуть усi активи, якi досi не розкрали, дiйде черга i до бурштину. Ми й не помiтимо, як весь волинський бурштин опиниться у чиїйсь власностi. Або, формально, "в орендi".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus