USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Mik (галицька миша): Лiмерики вiд галицької мишi (II).
Презентацiя лiмерикiв (продовження).

У захватi керманич iз Рiвного
Вiд пташиного спiву чарiвного:
Наказав, аби спiв
Всiх тамтешнiх птахiв
Транслювали по радiо в Рiвному.
...........

Залицявся юнак з Буковини
За дочкою з заможної родини,
Але її батьки
Кажуть: "Ми залюбки
Виженемо тебе з Буковини!"
...........

"Поясни менi, дiвчино з Сум:
Звiдки в твоєму голосi сум?"
"Цiлу нiч ВIН любив -
Нiчого не cплатив!"
-
Вiдповiла та дiвчина з Сум.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Роздуми про доцiльнiсть створення нового державного гiмну України - без натякiв на "синдром меншовартостi"..
Про сенс майже всiх революцiй.
Сьогоднi, 25 грудня 2014 року - 25-рiчний "ювiлей" страти (вбивства) подружжя Чаушеску (Румунiя).
Коментарів: 9
Суддя Показати IP 13 Січня 2015 19:51
На сьогодні існує кілька причин, через які український народ ризикує отримати не оновлену до потреб часу судову та правоохоронну системи, а злегка підправлені законопроекти старої доби. Перша причина полягає в тому, що значна частина суспільства прагне радикальних на краще змін, проте не знає якими вони мають бути. Це допомагає певним політичним колам звести справу до абсурду, а потім, через правки та зміни, повернути до колишнього вигляду. Приблизно так, як сталось з законом про очищення влади. Численні правові помилки, відсутність прогнозування соціальних наслідків дії закону в запропонованому вигляді підвели цей закон і справу очищення влади до загрози їх нівелювання. Друга причина полягає в тому, що у Верховній Раді у всіх фракціях не бракує лобістів інтересів сучасної судової та правоохоронної еліти. Одні з них діють свідомо, за гроші, інші – через звичайну некомпетентність та необізнаність на механізмах дії судової, правоохоронної систем, як складової державної влади. Особливо в умовах демократичного суспільства, в якому судова система може існувати виключно, як судова, а не каральна чи мафіозна система. Сучасна Україна не володіє правовою, судовою культурою демократичного типу і це є значною проблемою, яку вдасться подолати лише за десять років перебування суспільства в демократичних умовах. Тому велике значення має правильно обраний алгоритм реформ. Він має бути конструктивним і тому радикальним.
Mik (галицька миша) Показати IP 14 Січня 2015 07:02
Я згоден з Вами. Здається, Вам слiд розмiстити не коментар, а замiтку про проблеми i перспективи реформ правоохоронної системи України. Адже її прочитає, звичайно, набагато бiльша кiлькiсть читачiв, нiж комент пiд вiршиками. А iдеї у Вас правильнi i доцiльнi. Схвалюю.
Читач Показати IP 14 Січня 2015 10:13
Ця публікація на вельми актуальну тему поспіхом посунута цією публікацією. Вчора я її прочитав, зрадів, що люди мають можливість отримати доволі грамотну інформацію про судову систему, а у ввечері цієї публікації вже не було. З точки зору, що багато хто не знається на цій проблемі, такі усунення публікації є злочином проти людей
Mik (галицька миша) до Читач Показати IP 14 Січня 2015 13:31
Я повнiстю згоден. До речi, мене теж цiкавлять проблеми судiв i правового регулювання.
Міку Показати IP 14 Січня 2015 17:54
Тоді прочитайте блог, звернення в ВН Романович до нардепів з приводу судової реформи
Анонім до Міку Показати IP 15 Січня 2015 11:39
Будь ласка, наведiть точний нiк блогера, назву замiтки i дату її розмiщення.
Mik (галицька миша) до Міку Показати IP 15 Січня 2015 11:41
Будь ласка, наведiть точний нiк блогера, назву замiтки i дату її розмiщення
Міку. 11 січня 2015 року в "Волинських новинах" на головній сторінці, серед блогів було опубліковано звернення Вероніки Романович до народних депутатів від Волинської області. В цьому зверненні Романович пропонує щість позицій, які мали би увійти до оновленої судової системи. Окрім цього дається пояснення, чому саме такого роду дії мають бути вжиті. З запропонованих пропозицій можна зробити висновки, щодо сучасного стану судової та правоохоронної систем. Він є жахливим. Саме про це повинні знати пересічні громадяни, які часто густо безпідставно стають жертвами цієї системи. Коли суспільство, в особі пересічних громадян знатиме сутність та зміст проблеми, то вони матимуть можливість реально впливати на депутатів, а ті, так само долаючи свою необізнаність, а інколи продажність, сприятимуть реальним змінам на краще. Наші депутати часто підтримують недолугі закони. бо намагаються думати та діяти не від народу, а замість народу. Це звернення має, перш за все, інформаційний, пояснюючий характер. З текстом звернення можна ознайомитись на сторінці "блоги" Волинських новин від 11 січня 2015р.
123 Показати IP 15 Січня 2015 21:47
Якщо журналісти та редактори не зрозуміють, що вони не є якимись просто відповідальними за якесь там абстрактне суспільство, а є свідками конкретної хворої судової системи, яка винищує людей, то вони є просто співучасниками цієї судової, а власне злочинцями проти людства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus