USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
На чаті "ВН" Анатолій Грицюк розповів, що робитиме, коли йтиме у президенти
У чат-конференції на "Волинських новинах" взяв участь голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.
kozak Oleg: Чат розпочато? Яка тема конференції?
"ВН": Теми як такої немає. Тема – усе, що наші читачі хочуть почути від Анатолія Грицюка.
Volynjaka: Як ви вважаєте, чому Арсеній Яценюк, прогресивний і перспективний, не підтримав Юлію Тимошенко перед другим туром?
Мені здається, що це хибна позиція Арсенія Петровича. Тому, що він позиціонує себе як прогресивний політик. А не підтримати сьогодні Юлію Володимирівну - це злочин з боку  демократичних сил.
Тому що нинішня ситуація у суспільно-політичному житті окреслена чітко: або перемога, або смерть.
Тож кожна мисляча людина повинна звірити свій вибір із Господом Богом, прийти на виборчу дільницю і підтримати Тимошенко.
Ще перед першим туром виборів вона заявляла, що якщо її підтримає хтось із представників демократичних сил, то вона теж підтримає цю особу. Ми повинні усвідомити, що Україна має йти у Європу. А ті, хто декларували цей шлях, а потім відмовилися від своїх слів, вчинили неправильно. Тому закликаю усіх, у тому числі Арсенія Петровича, прийти на вибори і проголосувати за Юлію Володимирівну.
National Alliance: Як Ви персонально ставитесь до молодіжної організації «Національний Альянс» та її лідера Ігоря Гузя? Чи підтримуєте їхню політичну позицію на цих виборах?
Мені була дивна позиція Гузя, тому що приблизно за місяць за виборів, він казав, що в першому турі буде підтримувати Ющенка, а у другому – Тимошенко. А зараз він заявляє, що голосуватиме проти двох.
Я вважаю, що це нещира позиція. Мені хотілося, щоб члени «НА» на чолі із її лідером, в останні дні перед виборами осмислили свою позицію і підтримали в решті-решт Юлію Володимирівну. Тому, що усі ініціативи від «НА», від Гузя наша фракція БЮТ у Волиньраді підтримувала.
Тому Ігорю Володимировичу, одумайтеся, прийдіть на вибори і натисніть «кнопку номер один».
kozak Oleg: На західній Україн перед другим туром виборів багато хто говорить, що з приходом Віктора Януковича до влади Україна повернеться назад до часів СРСР , мається на увазі свободи слова і думки.
Ви знаєте, мені здається, що Янукович сьогодні не прийшовши на дебати із Тимошенко, показав свій внутрішній і зовнішній світ, і свій інтелект. Він знав, що Тимошенко, поставивши ряд запитань йому, відкрила би очі виборцям на знання Януковича у соціальній сфері чи економіці.
Нагадаймо, що олігархи хочуть як ляльководи керувати Януковичем для впливу на сфери бізнесу у регіонах.
Але хто зараз підтримує Януковича, той через 6 місяців зрозуміє, який кошмар він обрав.
А тому свобода слова чи не свобода слова Радянського Союзу… тут я коментувати не буду. Нагадаю про присутність грифу «допускати чи не допускати» і цензури.
А зараз – вільний випуск газет і розвиток інтерент-видань. На жаль, не можу зрозуміти позиції автора, що він мав на увазі, кажучи «свобода». Зараз ЗМІ мають право коментувати дії влади, критикувати.
І особисто я іноді не погоджуюся із позицією журналістів, проте сприймаю. А якщо докір від журналістів правильний, то намагаюся зробити певні висновки і ліквідувати недоліки.
Тому період радянської доби і нинішньої не можна порівнювати. Цензури влада не веде. За виключення тих видань, котрі підконтрольні тій чи іншій партії чи корпоративному обєднанню.
Pavlo: Якщо завтра розпочнуться заворушення в країні, президент введе надзвичайний стан. Де ви будете і ваші дії в такому випадку?
На Майдані!!!
OxanaXZ: Голова Асоціації молодих політологів і політиків Олександр Новосад в коментарі «ВН» прогнозує масові громадські акції після другого туру. Але зазначає, що повернення Майдану 2004 не буде – бо акції будуть проплачені. А як думаєте ви – зможете вивести прихильників Тимошенко на вулиці в разі чого?
Я впевнений, що виборець, народ вправі на Майдані відстоювати свою позицію. Коли виникне необхідність, не дай Бог протестувати, то в Україні знайдеться маса патріотів, які самі за покликом серця поїдуть на Майдан.
Ми говоримо про демократичну країну, що ми – великий український народ і європейська нація… То чому ми не можемо за себе поборотися, коли до нинішнього дня чимало синів і дочок України із зброєю у руках відстоювати свободу? Своїм мітингом ми зобов’язані зробити кроки захисту.
Я впевнений, що якби у різних регіонах нашої держави не було б фальсифікацій із боку Партії Регіонів, то Тимошенко набрала б на 10 % голосів більше. А тому ми очікуємо з боку Партії Регіонів протистоянь, тому що вони відчувають, що програють другий тур.
kozak Oleg: Шановний Анатолій Грицюк. Я хотів би до вас звернутися з питання побудови дитячого майданчика на вулиці Кравчука 32 який вже знищення як десятиліття, а це є один з найбільших районів міста. Я РОЗУМІЮ, ЩО МОЖЛИВО це і не в вашій компетенції, а компетенції міста, але ви всетаки людина яка відіграє значну роль у Волинській області і маєте, зв'язок як із представниками місцевої влади так і бізнесу. Чи зможете ви посприяти побудові майданчика?
Я запрошую вас 10 лютого 2010 року до себе в кабінет до обласної ради і ми обговоримо цю тему. Тому що із ініціативи наших депутатів у містах і селах області зроблені дитячі майданчики. Приміром, у Любомльському районі таких уже 10. Я готовий розглянути ваші пропозиції. Заходьте.
dayteslovo: Як ви вважаєте на другому турі вибори президента закінчаться? Чи знову будуть скандальні фальсифікації?
Те, що будуть фальсифікації – це однозначно.Тому дивлячись у минуле 2004-2005 років розуміємо, що рейтинг регіоналів уже нижчий, або їхню нішу займають інші. Тому свою перемогу вони бачать через масові фальсифікації.
Приміром, ми підготували декілька позовів до судів через підкуп виборців. Я застерігаю волинян від грошей, горілки і високих посад від Олександра Башкаленка! Схаменіться!
А тому, якщо ми мінімізуємо усю фальсифікацію, то розрив між Януковичем і Тимошенком буде таким: Янукович 35 %, а Тимошенко – 60 %.
ГАНЬБА ФАЛЬСИФІКАТОРАМ!
yav: Ви є палким прихильником політики Юлії Тимошенко. Як Ви прокоментуєте той факт, що Каліфорнійський суд у справі Павла Лазаренка визнав, що через фірми, якими керувала пані Тимошенко, було вкрадено у держави понад 200 млн. доларів? Ці гроші організація Тимошенко перераховувала нібито за газ підставним фірмам (насправді – в кишеню Лазаренка і свою), а потім у 1996 році, коли сама дорвалася до влади борги за газ заплатила з бюджету.
Це питання не нове. Воно азартно обговорюється перед кожними виборами. І в той період, коли була сфальсифікована кримінальна справа щодо Тимошенко і цю справу розглянули суди…нагадаю, що Тимошенко виправдали. А ви згадайте, хто тоді був Президентом і в чиїх руках була судова влада?
І якби Тимошенко була хоч у чомусь винувата, то вона б ніколи не вийшла із лабіринтів кучмівської системи правосуддя. Але перед кожними виборами опоненти Тимошенко не можуть придумати нової історії, а тому повертаються до старих.
Не вірте байкам, які сьогодні опоненти озвучують, щоб принизити Юлію Володимирівну в очах громадян нашої держави.
kozak Oleg: Дякую вам за відповіді, нажаль я мушу відлучитися - іду на іспит в університет:)
Відмінно здати Вам екзамен. Не забудьтеся, в якій аудиторії він проходить :-)
Pavlo: На якій посаді себе бачите після місцевих виборів в травні цього року?
Я людина команди і я буду там, де ми із друзями визначимося щодо виборів до місцевих рад… Але це віддалена перспектива. Нам треба виграти президентські вибори.
А зрештою, ми, мудрі волиняни, ми можемо знаходити точки дотику різних думок, головне не допусти донецьких. Не дай Боже такої ситуації, коли хтось із донецьких сидітиме в ресторані «Ланцелот» і збиратиме кошти в общак Партії Регіонів
OxanaXZ:  На минулому чаті на «ВН» ви назвали двох претендентів, яких підтримає ваша політична сила на посаду мера Луцька - Володимир Банада і Микола Кучеренко. Третю кандидатуру ви тоді лишили для інтриги в секреті. Тепер розкриєте карти? І чи відомо вже, кого новий президент Тимошенко призначить головою Волинської ОДА?
Інтрига відносно мера залишається. А щодо голови ОДА, то це дійсно буде право Юлії Володимирівни. Їй і визначатися, хто стане новим головою Волинської ОДА.
Bojko: Анатолій Петрович, скажіть будь-ласка чому жоден із кандидатів (до сьогоднішнього дня) у президенти від національно-патріотичних сил, а саме Ющенко, Тягнибок, Яценюк, Гриценко, Костенко не підтримали Юлю Володимирівну у 2 турі президентських перегонів?
Я можливо не маю права коментувати чому… Але, мабуть, у кожного із них в душі маленька образа, мовляв, чому не я став другим?
Але коли глибоко аналізувати нашу історію, то прослідковується, що чвари та внутрішні негаразди «допомогли» Україні не утвердитися сильною європейською державою. Ген «вождізму» домінує у багатьох українських політиків.
А якби вони виконали заповіт Тараса Шевченка, який мудро закликав до об’єднання, того б не було.
Якби Яценюк та інші із розумінням віднеслися до аналізу істинної ситуації на політичному олімпі і якщо вони воістину вважають себе патріотами нашої держави, то вони мають вийти і сказати «Голосуйте за Тимошенко!».
Практично всі лідери в 2004-2005 називали Януковича «крутими» словами – «олігарх», «зек», «проФФесор», звинувачуючи його у недолугості…
То я запитую цих лідерів, невже за ці 5 років Янукович  змінився???! Безперечно, що ні!
То постає питання: ми справді за європейський курс? Чи ми декларували це, щоб сподобатися виборцям. А коли зараз доленосний момент, то вони приймають позицію глибокого мовчання.
Одумайтеся! До цього закликаю вас я, голова Волинської обласної ради!
Savur1085: Шановний Анатолію Петровичу чи наєте Ви щось про затримання правоохоронними органами Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова за хабарництво? і чи правда що зараз БЮТ через колишнього міністра внутрішніх справ Луценка намагається замяти цю справу?
В Нововолинську в першому турі серед міст обласного значення за Тимошенко проголосували найбільше – 57 %, а за Януковича найменше – 7 %.
Тому Партія Регіонів, роблячи внутрішні розборки, вирішила брудними, підступним методами розправитися із мером, який заявив свою чітку позицію.
А новообраний голова партійного осередку Партії Регіонів Андрій Самков вирішив зробити таку ганебну заяву.
Я, як голова обласної ради, отримавши таку псевдоінформацію, звернувся до правоохоронних органів, СБУ і мені два генерали сказали, що це неправда. Тому що ніяких матеріалів у них немає і по сьогоднішній день.
Але, знаєте, недолугі місцеві політики від Партії Регіонів вирішили піти анекдотичним методом: облити брудом, а ти відмивайся.
Мер зараз на місці і вирішує проблеми виборців.
Приміром, коли голову Іваничівської РДА Березюка спіймали на хабарі, його відразу посадили на нари.
Запустити сьогодні блок чорної інформації можуть тільки регіонали.
Але я думаю, що після виборів ми знайдемо тих, то дав ростки цієї справи, і дамо цьому відповідну оцінку.
Partuzanu: Анатолію Петровичу! Кажуть Ваша дочка стала директором Липлянської загальноосвітньої школи. І стала завдяки тому, що тато, тобто Ви внесли таку пропозицію на сесію обласної ради, а перед тим змусили начальника облуправління освіти Михайла Поповича запропонувати її кандидатуру на цю посаду. Чи не кумівство цепане Анатолію?
Моя дочка дійсно зараз директор школи. Але пропозицію на її директорство якраз дав Попович. Вона була підтримана депутатами Волиньради.
Я впевнений, що депутати не помилилися, тому що сьогодні рівень роботи педагогічного колективу, начально-виховного процесу, а також харчування здійснюється достойно.
Впевнений, не як батько, а як голова Волиньради: вона вміє і знає, як організувати навчально-виховний процес.
Я завжди критично ставлюся до своїх дітей, і вони не мають права на власні помилки. Сьогодні будь-хто може зустрітися із дітьми, батьками, вчителями і якщо хтось скаже, що вона непрофесійно приймає рішення… я впевнений, що такого не буде.
Іноді я посилаю туди своїх друзів, директорів шкіл, щоб вони збоку оцінили її діяльність і вміння приймати рішення.
Я годжуся свої доньками, вони пішли вище мене… хоча я теж дуже добрий ;)
Savur1085: Анатолію Петровичу, скажіть кого БЮТ буде підтримувати на посаду Луцького міського голови?
БЮТ перш за все має своїх сильних потужних кандидатів. І ми відразу після президентських виборів обговоримо кого куди пропонувати, щоб це були підготовлені люди, які знані, знакові і які сприймаються жителями міста Луцька. Повірте, це будуть достойні люди і ви будете ними захоплюватися. Повірте, ви, хто задали таке запитання, за них проголосуєте.
OxanaXZ:  Що вам найцікавішого подарували на день народження місяць тому?
Всі дарунки були мені подаровані від щирого серця і я від усіх в захопленні.
Найоригінальніший подарунок – це поцілунок моєї незрівняної дружини. Він і досі обпікає своїм теплом мої щоки.
Коля з Ковеля: Що ви думаєте про голову обласної організації «Європейська партія України» Олену Голєву? Вона на своєму місці, ви вважаєте?
Ми сьогодні напередодні виборів запросити до співпраці чимало демократичних сил. У тому числі руку дружби нам запропонувала «Європейська партія».
А тому я до всіх лідерів демократичних сил ставлюся із повагою і шаною, і не даю їм особистісної оцінки.
За виключенням трьох, які повірте, наділи шкуру вівці, а самі є вовками. Перечитуючи їхнє досьє… волосся стає дибки і досі. Прикро, що декларуючи національні ідеї із трибун, вони це роблять далеко не щиро.
Поки що «Європейська партія» має мало прихильників, але вони достойні серйозного політичного життя.
Pavlo: Вже другий рік кризи в країні. Анатолій Петрович ви ще їздите на державному крайслері вартістю 300 тис. грн.? Сумління не мучить?
Мені прикро, що навколо цієї машини ведуть так багато розмов. Чи сумління мучить? Не мучить.
Я вважаю, що на посаді голови Волиньради разом із депутатами ми генерували чимало цікавих ідей і реалізували їх у життя, вирішивши багато проблем волинян.
І те, що у кризовий 2009 рік Волинь отримала майже 82 мільйони гривень на різні програми, свідчить про те, що я не дарма їм хліб.
І хай будь-хто із 80 депутатів кинуть мені хоча б один докір, що я не виконую своїх функціональних службових обов’язків у повній мірі.
Тому їжджу службовою машиною і читач, має право після 30 травня їздити на ній сам, я хочу на вас поглянути.
Враховуючи те, що я, посадова особа найвищого представницького органу, зустрічаю офіційні делегації: Президента, Прем’єр-міністра і міністрів, -  мені хочеться, щоб машини у перших осіб області були б у більш-менш хорошому стані.
gpu: Яке Ваше ставлення до волинських "литвинівців" на тлі вчорашніх подій у парламенті?
Коли ми зустрілися перед першим туром із Ващук Катериною, у нас були чіткі домовленості, що ми йдемо кожен своїм шляхом, не критикуючи товариш товариша.
І в нас була чітка домовленість, що в другому турі, якщо проходить Тимошенко і Янукович (ливинівці прогнозували, що вони наберуть 6 % по Волині і по державі), то вони підтримуватимуть нас.
Після дня голосування я подзвонив Катерині Тимофіївні, щоб пролонгувати нашу домовленість. Вона зіслалася на те, що немає чіткої позиції партії, заявила, що треба декілька днів почекати. Проте відповіді ми так і не отримали.
Ми звертаємося до виборців, котрі підтримували Литвина у першому турі: оберіть Тимошенко, вона вас не підведе.
А оцінку діям керівників партії може дати лише Всевишній.
yav: На продовження теми про «невинність Юлії Тимошенко». З одного боку – є виправдання української системою правосуддя. З іншого – висновки Каліфорнійського суду і відмова Тимошенко свідчити перед американським правосуддям. А ще – опубліковані тексти допитів ЮВ, де на чіткі прохання прокоментувати платіжки за її підписом про перерахування грошей на рахунки Лазаренка і відповіді Тимошенко «не пам’ятаю». Наведіть конкретні факти і переконайте мене, що це підстава?
Я запрошую вас у суботу у другій половині дня зустрітися в штабі блоку Тимошенко на Волині і обговорити цю тему.
Iryna Kusha: Ви протягом усього чату, як голова Волинської обласної ради (самі це підкреслюєте), закликаєте голосувати за Тимошенко. Ви не боїтеся, що незабаром може вами зацікавитися прокуратура, сподіваюся, знаєте чому?
Я офіційно оголошую: я із сьогоднішнього дня у відпустці, адже до виборів залишається декілька днів. Я пам’ятаю про закон. Закон понад усе. Але навіть у відпустці, я – голова Волинської обласної ради.
gpu: Шановний Анатоліє Петровичу. Скажіть, де і з ким ви проведете ніч із 7 на 8 лютого?
Я як голова обласної партійної організації, як керівник штабу, у ніч із 7 на 8 лютого буду перебувати у штабі і систематизувати результати виборчого процесу. Якщо ви одинокі – приходьте. Вечеря за мною! Гарантую цікаву розмову і порядність наших взаємовідносин ;)
Pavlo: Ваше ставлення до визання президентом вояків ОУН-УПА, Карпатської України та інших військових формувань, як борців за незалежність України, а також указ про присвоєння Степану Бандері звання Героя України?
Президент – це найвища посадова особа. Він прийняв таке рішення – я його не коментую. Щодо моє особистої точки зору, то вона є. Найближчим часом я її озвучу в пресі.
OxanaXZ:  Вас так рідко цілує дружина?..
Це питання чисто інтимного характеру. Воно стосується тільки мене і моє чарівної, я підкреслюю, чарівної дружини. Але мені імпонує ваша цікавість і настирливість. Адже "любопытство не порок, а стремление к знаниям". :-)
gpu: Чи обласна організація БЮТ буде влаштовувати акції непокори на Волині, якщо до того дійде?
Я думаю, що до цього не дійде. По-перше, переконлива перемога Тимошенко стане наслідком того, що Партії Регіонів і їхньому не яскраво вираженому кандидату прийдеться визнати волевиявлення українського народу.
Тому навіщо наперед прогнозувати акції в Луцьку. Поїдемо до Києва на інавгурацію Тимошенко! Якщо бажаєте, - записуйтеся в списки.
Тим паче, що Волинь визначилася із Президентом ще у першому турі. За що я вам вдячний, дорогі волиняни!
Pavlo: Янукович декларує що після його обрання президентом він заморозить всі ті питання які "розколюють" націю (визнання УПА, російська мова, голодомор), чи буде Тимошенко в разі її перемоги просувати програму повернення історичної та національної пам"яті для українців, яку розпочав Ющенко?
Безперечно позиція Юлії Володимирівни окреслена в багатьох програмах уряду і нашої політичної сили.
Де Тимошенко не підтримала питання національної єдності? Прекрасний чудовий тандем 2004-2005 року, коли Тимошенко із Ющенком стояли поруч і закликали українців до національного курсу.
Він буде продовжений, - мова, дружба із сусідами-державами.
Виступаючи у Львові, Тимошенко сказала, щоб якби вона могла жити у минулому України, то вона зі зброєю у руках пліч-о-пліч із побратимами захищала б українську соборність. Цим вона сказала все. Тим паче, що вона заявила: «Я ніколи не підведу вас, мій українських народе!»
А тому як сказала наша землячка Леся Українка «Вставай хто живий, в кого думка постала! Година для праці настала!». Тому вставаймо, підіймаймося дорогі брати і сестри Волині і одним кільцем станьмо навколо Тимошенко і наперекір всім ворогам демократії захистимо Україну!
yav: Дякую за запрошення. Але в суботу вже не можна проводити агітаційну роботу. Хотілося почути офіційну версію, бо просто в шоці, як з таким минулим можна в Президенти балотуватись?
Справа в тім, що я не на агітацію вас запрошую. Я хочу обговорити причетність чи непричетність Тимошенко до корупційних схем Лазаренка. Я впевнений, що після розмови зі мною ви проголосуєте за Юлію Володимирівну.
Iryna Kusha: Весь БЮТ і Ви, в тому числі, надсміхаєтеся над інтелектом Януковича, його знанням української мови, проте Ви самі частенько попрапляєте під обстріл журналістів через дуже погане володіння рідною мовою, Вашим іменем навіть назвали мовні ляпи, охрестивши їх «грицюкізмами». Можливо варто спочатку вийняти колоду з власного ока?
Я, по-перше,  не йду на посаду Президента держави. По-друге, зараз читаю багато класичної російської літератури, тому я іноді під її впливом вживаю російські слова.
Моя мова проста, доступна для волинян. А тих, хто критикують «грицюкізми», я прощаю.
А коли я буду йти у Президенти, то пораджуся із філологами, котрі допоможуть мені позбутися лексики із діалектів. Але це не заважає мені бути порядною людиною.
Bojko: В тому ж самому Львові, Юлії Володимирівні, задали запитання а чи була б Вона у 40-х рр. минулого століття в лавах УПА - відповіді від неї люди так і не почули. То була б леді Ю. в ті роки в УПА чи ні ?
Я не знаю, хто задавав і чи задавав ці питання. Але коли Тимошенко була у Львові, я був постійно із нею і я не був свідком такого запитання.
Вона сказала, що настільки любить свою державу. І давайте не будемо сумніватися у щирості її слів.
Roman_28:  А чому ви не хочете говорити про Бандеру ЗАРАЗ? А не чекаючи виборів - слабо?
Чому слабо? Зовсім не слабо! Це досить велика, об’ємна тема, а я хочу поспілкуватися із волинянами на різні теми. Приходьте, я хочу спілкуватися із вами, дивлячись вам у вічі. Через декілька днів я публічно заявлю про це. По-перше, коли до нас звернулися певні політичні сили, то ми, Волиньрада прийняли звернення до Президента. Якби фракція БЮТ промовчала, то такі рішення не були б прийняті сесією Волиньради. Так що не слабо!
Volynjaka: На якій машині ви приїхали на чат?
На чат я приїхав із товаришем, на машині Сергія Григоренка. Це людина, яка нині працює в нас в штабі. Якщо сумніваєтеся, приходьте до редакції «Волинських новин», перевірте.
Volynjaka: Як ви думаєте, чому Янукович відмовився дебатувати з Тимошенко? І чи не пропонували вам так само подискутувати публічно з Башкаленком? Як думаєте – він погодився б?
Це його право - захотів прийшов, захотів не прийшов. Але це ще раз підтверджує те, що він признав: Юлія Володимирівна на чотири голови від нього вища у будь-яких питаннях, чи то ораторських здібностей, чи логіки, чи економіки, чи оперативного вміння швидко відповідати на будь-яке питання. Кажуть, Януковича запитали: «А що ви думаєте про Бернарда Шоу?». А він відповів: «А це на якому каналі?». :-)Якби була можливість подискутувати із Башкаленком, то я неодмінно би скористався цією нагодою. Хотілося б поговорити "очі в очі".
National Alliance: Кажуть після виборів ви з Кирильчуком були в кабінеті Миколи Романюка і намагалися переконати його підтримати Тимошенко. Він відмовився. Чи правда це? Більше того сьогодні всі говорять, що сам Микола Романюк буде єдиним Вашим конкурентом в боротьбі за крісло голови обласної ради наступного скликання. І його підтримують: Фронт Змін, Наша Україна, Єдиний Центр, Партія Регіонів, Блок Литвина, структура Бориса Клімчука, партія «Сильна України» Тігіпка. Не боїтесь програти?
Перше: напередодні виборів 12 губернаторів запропонували Тимошенко зустрітися, щоб обговорити питання політичного вибору.
І тому дійсно у мене була зустріч із Романюком. Зі мною був і Корольчук Юрій і ми обговорювали питання щодо другого туру.
Ми визначилися, знайшли порозуміння і я радий тому, що сьогодні всі голови райдержадмінстацій отримали команду займатися допомогою в організації виборчого процесу, приміром, розчисткою доріг, забезпеченням оргтехнікою виборчих дільниць. 
А найголовніше, що ми досягли, - ми на Волині повинні бути одностайними щодо забезпечення квітуючого життя волинян. А це досягається через політичний вибір.
Тут у нас також є порозуміння. Головне, що всі представники виконавчої влади будуть працювати на робочих місцях, забезпечуючи виконання програм соціально-економічного розвитку, а це означає, що ми закликаємо і об’єднуємо всю Волинь за найрейтинговішого кандидата від демократичних сил. На жаль, в трьох районах, є голови РДА, які вороже віднеслися до наших пропозицій, але Бог їм суддя і їхня власна совість.
Гість чат-конференції "Волинських новин" - бізнесмен Василь Токарський
У чат-конференції "Волинських новин" взяв участь лідер гурту "Скрябін", співак, композитор, письменник і шоумен Андрій Кузьменко
Сьогодні у чат-конференції на "Волинських новинах" бере участь начальник обласного управління захисту прав споживачів Геннадій Кожевніков
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus