USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[21 Квітня 2015 16:03] Мар\'яна: Добрий день)

скажіть, будь ласка, як нам правильно оформити субсидію, якщо в нас два будинки №27 і №31 на одній території, але лічильники встановленні в №27. Я з бабусею прописана в будинку №31, а сестра - №27. Як правильно оформити заяву та декларацію? кого записувати - тільки мене з бабусею, чи сестру, чи всіх???? Всі рахунки приходять на бабусю
Відповідь юриста:
Доброго дня! Правильно в даній ситуації розподілити рахунки, за якими нараховуються кошти за надані комунальні послуги, оскільки субсидія надається на окреме житло. Для встановлення можливих інших шляхів вирішення Вашого питання найкраще звернутись до спеціалістів територіального органу соцполітики, які в силу своїх обов'язків допоможуть в оформленні документів та вирішенні такої ситуації.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus