USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[23 Квітня 2015 22:49] Svetlana: Доброго дня! Хочу поставити запитання щодо оформлення субсидії. В нас у будинку зареєстровано 4 чоловік (в сільській місцевості) - мама, тато, брат, сестра, (але раніше до навчання я також була приписана).
Я на цьому етапі проживаю і зареєстрована в гуртожитку (Київ). Договір про денне навчання оформлений на мене. Але я не отримую ніяких доходів і не працюю. Навчання сплачує тато. Моя сестра зареєстрована з батьками, але проживає з чоловіком і дочкою в будинку з чоловіком. Працює. Як в таких випадках правильно оформити субсидію? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В такому випадку слід подавати заяву на оформлення житлової субсидії від імені того з батьків, на кого відкриті рахунки на оплату комунальних послуг, вписавши в декларації осіб, які зареєстровані в будинку, та зазначивши в примітці, що вони фактично не проживають.
І вказувати доходи тих, хто фактично проживає в будинку, та, відповідно, несе зобов'язання по сплаті комунальних послуг.
Коментарів: 1
Вікторія Показати IP 25 Квітня 2015 12:08
Доброго дня. Скажіть як правильно заповнювати дані в декларації про доходи для отримання субсидії, якщо я офійно працювала у 2014 році лише два місяці(вересень-жовтень)? А мама пенсіонер, але у 2014 теж офіційно працювала 5 місяців. Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus