USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92
Запитай юриста
[18 Лютого 2019 01:31] Елена: Здравствуйте. Мною за мои собственные деньги была приобретена квартира в период нахождения меня в зарегистрированном браке. С момента развода с бывшим мужем уже прошло 4 года, на квартиру он не претендовал, раздела имущества не было. В данный период он проживает за границей и на связь не выходит. Передо мной сейчас стоит остро вопрос продажи моей квартиры. Могу ли я это сделать с учетом вышеописанной ситуации? Заранее большое спасибо.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я вважаю, що можете. Крім того, Ваш колишній чоловік пропустив строк позовної давності для звернення з позовом про поділ майна, оскільки він становить 3 роки.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus