USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92
Запитай юриста
[27 Квітня 2015 21:12] Маргарита: Доброго вечора...Наперед дякую за консультацію...Я хочу заповнити декларацію на отримання субсидії...доходи мінімальна зарплата, зареєстрована в однокімнатній квартирі. Була співласником нерухомості, яка була продана минулого року...з необережності гроші в гривні були вкладені в банки, які майже відразу були визнані проблемними...відсотки по депозитам отримати було неможливо...кошти рідко видавалися малими сумами в хаотичному порядку...Наразі банки на тимчасовій адміністрації...звязок з банками втрачений...доля депозитів невідома...Яким чином вказувати ці горе депозити в декларації про доходи чи не вказувати...в дійсності дохід мінімальний, як правильно заповнити декларацію?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Дані про отриманий прибуток від продажу нерухомості, якщо він перевищує 50 000 грн. слід вказати обов'язково, бо це так чи інакше в подальшому буде встановлено. Також слід вказати про офіційні доходи з депозитного вкладу. В той же час рекомендую на окремому листі розписати обставини із фактичною подальшою ситуацією і банківськими вкладами, надавши підтверджуючі документи, які подати разом із заповненим бланком на отримання субсидії.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus