USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92
Запитай юриста
[5 Травня 2015 10:44] Олександра: Доброго дня! Буду вдячна, якщо допоможете у вирішенні питань стосовно оформлення субсидії.
1. В декларації в пункті 2 характеристика житлового приміщення /будинку, яку вказати площу? В квитанції за оплату комунальних послуг зазначено «площа: 22.80 24.60» Вказати першу чи другу?
2. Я перебуваю у відпустці по догляду за дитиною з червня 2014 року. В декларації вид доходу вказувати – відпустка по догляду за дитиною? Джерело доходу – соціальна допомога? Чи потрібно до відомостей про доходи враховувати допомогу в зв’язку з вагітністю і пологами?
3. Моїй мамі 56 років (01.09.1958 р.н.) вона ніде не працює і не отримує пенсію, що зазначати в декларації про доходи? Крім неї в квартирі прописано ще 3 особи чи зможемо ми отримати субсидію так як мама безробітна?
Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! 1. В п. 2 декларації слід вказати загальну площу житла, яка вказана в технічному паспорті, а не в квитанціях про оплату комунальних послуг.

2. У графі "вид доходу" вказати "соціална допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку", в графі "джерело доходу" слід зазначити назву відповідного управління соціального захисту населення, через яке Вам виплачується така допомога.

Допомогу в зв'язку з вагітністю і пологами слід вказати в графі "вид доходу".

3. Щодо доходів Вашої матері, слід вказати ті, які вона отримала в 2014 році та офіційно задекларувала. Якщо таких доходів вона не отримувала – про це нічого не вказувати.

Я не відповім Вам на запитання, чи зможете Ви отримати субсидію. Заповніть також у декларації правильні дані і про інших осіб, які зареєстровані в житлі (якщо із них хтось фактично не проживає – про це слід зазначити у примітці), та подайте її. Рішення щодо призначення субсидії прийматиме відповідний орган соцзахисту.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus