USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[7 Червня 2015 09:51] mkb960: Доброго дня, мною в березні були перераховані кошти, через відділення Укрпошта, на рахунок Дельта Банка, погашеня кредиту, але кошти на рахунок не надійшли.

На мої неодноразові заяви до тимчасової адміністрації банка з пред'явленням чеку про здійснену оплату, а також офіційної відповіді від державного підприємства Укрпошта, що кошти були перерахованні на користь банка. Для зазначеного банка це не є доказом, з боку банка я отримую телефонні звонки, з безпідставними погрозами про начислення штрафних санкцій.

Банк радить повернути гроші з Укрпошти. Скажіть, будь ласка, як вирішити далі цю сітуацію ? Чи варто звертатись до суду, коли в банку тимчасова адміністрація? Дякую за відповідь.
З повагою Михайло.
Відповідь юриста:
Зверніться до керівництва Укрпошти із запитом про надання детальної інформації про перерахування коштів, за які йдеться, банку (відповідальний працівник пошти, який здійснював перерахування, дату та час їх перерахування, підтвердження факту зарахування коштів (можливо фотознімок екрану із платіжної системи, у якій здійснено перерахування, інше документальне бухгалтерське підтверження цього).

Після отримання таких даних з пошти, можна надати їх копії банку, та надалі погашати кредит згідно графіку. Самому починати судовий процес в цій ситуації не варто. Якщо раптом банк спробує це зробити – у Вас будуть на руках усі докази для спростування банківських претензій.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus