USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[20 Липня 2015 10:38] yana1979: Доброго дня!
У мого неповнолітнього сина викрали моб. телефон, була подана заява до міліції, але правоохоронні органи такими справами взагалі не переймаються. Моє питання наступне: чи можу я, як потерпіла сторона, самостійно звернутися до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів, з метою витребувати у моб. оператора інформацію про місце знаходження телефону по IMEI номеру, відповідно до статті ч.1 ст.160 КПКУ?
Буду Вам дуже вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Маєте. Пунтом 19 ст. 3 КПК України передбачено, що потерпілий, його представник та законний представник відноситься до сторони кримінального провадження з боку обвинувачення. Тому Ви, як законний представник потерпілого, який є однією із сторін кримінального провадження, маєте всі права на звернення із таким клопотанням. При цьому, бажано, спочатку заявити слідчому письмове клопотання про звернення до суду за вказаним дозволом, та отримати від нього на це письмову відповідь.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus