USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[24 Липня 2015 14:01] Макленнан: Доброго дня. Таке от питання - чи можна отримати відпустку з зони АТО на похорони батька і якщо так, то які документи для цього потрібні?
Відповідь юриста:
Так, це можливо. У відповідності до пункту 9 частини 1 статті 25 Закону України "Про відпустки", відпустка без збереження заробітної плати за бажанням працівника надається в обов'язковому порядку працівникам у разі смерті рідних по крові або по шлюбу: чоловіка (дружини), батьків (вітчима, мачухи), дитини (пасинка, падчірки), братів, сестер - тривалістю до 7 календарних днів без урахування часу, необхідного для проїзду до місця поховання та назад; інших рідних - тривалістю до 3 календарних днів без урахування часу, необхідного для проїзду до місця поховання та назад.

В такому разі достаньо буде подати відповідний рапорт на ім’я командира частини, в якій служить військовослужбовець (або особи, відповідальної за військовослужбовця у місці їх дислокації), та, за потреби, можна додати копію свідоцтва про смерть.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus