USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[6 Серпня 2015 21:13] Іра: Доброго дня!

Скажіть, будь ласка, що я можу зробити або куди звернутися. Справа в тому, що сестра мого чоловіка під час побутової бійки викрала мій телефон і не хоче віддавати. Вимагає взамін золотий ланцюжок, який був подарунком мені на день народження ще у 2007 році. Чоловіка зараз немає в Україні, я живу з ними (ще є свекруха, яка кидалась на мене з ножем (саме ухиляючись від ножа впав мені телефон на землю, а вони його просто забрали, коли я з дітьми сховалась у кімнаті) я викликала міліцію, їх поставили на місце). Але під час приїзду міліції я не зауважила, що телефон пропав. Телефон не є дуже дорогим (приблизно 360 грн.), але справа в номерах і карточці, яка в мене була незмінною ось уже більше 10 років.

Порадьте, чи можу я щось зробити, адже заяви в міліцію приймають лише на дорогі телефони.

Щиро дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку Вас слід повторно звернутись в міліцію із заявою про викрадення телефону, і все розповісти. Це не правда, що в міліції приймають заяви з приводу викрадення лише на дорогих телефонів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus