USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92
Запитай юриста
[20 Вересня 2015 02:17] Ника: Добрий день! Судом скасовано наказ щодо сплати боргу по квартирній платі. ЖЕК прислав попередження, що у разі несплати боргу змушений буде скерувати лист у районний відділ соціального захисту про зняття наданої нам субсидії.

Мають вони на це право?

Ми багато разів звертались до ЖЕКу з проханням перерахувати нам заборгованність і згодні були платити за ті послугі, які надавались. Але перерахунку так і не було. І ще, по вині ЖЕКу наша квартира визнана непридатна до житла, по яких тарифам ми повинні платити за квартиру?
Відповідь юриста:
Доброго дня! ЖЕК має право скерувати такого листа. Однак вирішувати питання, чи знімати субсидію буде відповідна комісія органу соцзахисту. Якщо квартира визнана непридатною для проживання в ній, і ЖЕК відмовляється змінювати розміри нарахування щодо утримання будинку – слід зобов'язати його це зробити через суд. Для цього рекомендую Вам звернутись до відповідного місцевого центру з надання безплатної вторинної правової допомоги для того, щоб Вам призначили професійного адвоката для вирішення цієї справи в судовому порядку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus